Nasıl Yapılır? Bankacılık Uygulamaları Root Engeline Takılıyor - Sorununun Çözümü

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 2,333
Yabancı forumlar dahil bir sürü yöntem denedim ancak bir çözüm bulamadım ben bu yuzden stock roma döndüm.
Zaten şuan için bir çok bankacılık uygulaması aşırı derecede güncelleme yaptığı için bunu engellemenin şuan için net çözümleri yok hocam. Zaman bırakmak en mantıklısı. Zamanla çıkacağını düşünüyorum ama bu süreçte bende Samsung Galaxy Note 9 cihazımda Stok Rom dönüş yaptım. Nedeni bankacılık uygulamaları o telefonumda kurulu.

Son zamanlarda play store güncelleme de yapmamaya başladı sanırım buda Noble Rom dan dolayı. Stock roma nasıl geri dönüyoruz hocam?
Zannetmiyorum hocam bir denemek lazım gerçekten bu nedene Noble rom sebep olmayabilir.
Odin ile Stok Rom Yükleyebilirsiniz hocam.

Yani durduk yerde oldu şuan hiçbir uygulamalayı güncelleyemiyorum. 4.3 te bir fark oldu mu acaba onu mu yüklesem stock romamı geri dönsem?
Noble 4.3 uzun süre kullandım güncelleme vs problem yaşamadım hocam

4.3 ne zaman çıktı ki hocam? Stock rom geri yüklenince knox sayacı vs. zarar görmüyor demi, geri dönüş anlatımı mevcut mu ?
Bir kere custom rom yükleyince yada sistemle oynayınca knox sayacı saymaya başlar hocam.

Etiketler
banka uygulamaları root gizleme banka uygulamaları root sorunu imei oyaşamış cihazlarda banka uygulaması kullanma root banka uygulama engeli kaldırma
Üst Alt