Haber Bir kadın daha cinayet kurbanı: Eski eşini pompalı tüfekle öldürdü

Bir kadın daha cinayet kurbanı: Eski eşini pompalı tüfekle öldürdü

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir kadın cinayete kurban gitti. Eren Dildöken isimli adam, tartıştığı eski eşinin evini pompalı tüfekle bastı. Nebahat Yükçü isimli kadını göğsünden vuran adam, motosikletle kaçtı. Polis her yerde cinayet şüphelisini arıyor.

MeC-zxAIdEedqfM_8JWrIQ.jpg

Aydın’da bir kadın eski eşi tarafından öldürüldü. Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kuşadası’na bağlı Hacıfeyzullah Mahallesi’nde meydana geldi.
WJTQuToRiU6ykPglanhrTQ.jpg

Boşandıktan sonra da eski eşine şiddet uyguladığı öğrenilen Eren Dildöken, eşki eşi Nebahat Yükçü’nün yaşadığı eve geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
XE3jdJLRBEajdee8Ql6Gog.jpg

Tartışma sırasında evde bulunan pompalı tüfeği alan Eren Dildöken, eşini göğsünden vurup kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
n_E1YPtvxkGWrNPgt8oOTA.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nebahat Dildöken’in yaşamını yitirdiğini belirledi.
h1s0n4KWWEyEZ3n-8ohvQQ.jpg

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Nebahat Dildöken’in cesedi, Kuşadası Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.
2lg3bQtHXEWiHA_OJkW1Og.jpg

Polis ekipleri, eski eşini vurduktan sonra motosikletiyle kaçan Eren Dildöken’i yakalamak için çalışması başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
 
Üst Alt