Haber Branş dağılımı açıklanmıştı! MEB 5 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayayacak?

Branş dağılımı açıklanmıştı! MEB 5 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayayacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer sosyal medya üzerinden yapyıüı açıklama ile bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı branşlarda 5 bin personel alımı yapılacağını duyurmuştu. MEB bünyesinde istihdam edilmek isteyenler adaylar, başvuru tarihi ve şartlarını merak ediyor. Peki, MEB 5 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayayacak, hangi branşlarda alım yapılacak?

fLAz2we_3kq7jsnjvv6mjQ.jpg

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) yayımladığı ilanla birçok farklı branşta personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Özer tarafından yapılan açıklamaya göre 254 personel Milli Eğitim Bakanlığının merkez teşkilatında, 4 bin 746 personel ise taşra teşkilatında istihdam edilecek.
nLONzDruPUudJflMa1RPhw.jpg

Mahmut Özer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda personel alımında branş dağılımına ilişkin bilgileri paylaştı.
RFFgwFq260SNZHuFxO3tsA.jpg

Özer, "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin personel alımı yapacağız. İstihdam edeceğimiz personelleri öncelikli olarak afet bölgesindeki illerde görevlendireceğiz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
J2WM1AiA20qHX0aqqm3LpA.jpg

Yapılan açıklamanın ardından kadro branş dağılımı belli olurken, gözler başvuru tarihi ve başvuru şartlarına çevrildi.
ZWmGwC9LlECW7hEqqaKItg.jpg

Personel istihdamına ilişkin takvim ve başvuru şartları ilerleyen günlerde ilan edilecek.

Üst Alt