Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşme saat 16.00’da başladı. Görüşme öncesinde protokol kuralları gereği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı Türk bayrağı çekildi. Erdoğan'ı CHP lideri Özel karşıladı. İki lider gazetecilere poz verip, görüşmeye geçti.

NBY07ey9SkWYgVEy0jl7aQ.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 yıl aranın ardından CHP Genel Merkezi'ne gidiyor. Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kırk gün sonra ikinci kez bir araya geldi. Görüşmenin saat 16.00'da başladı.
P-z-TCn5ZE2r7BaXTiOE_g.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye 18 yıl sonra yaptığı ziyaret öncesinde CHP Genel Merkezi’ne Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı Türk bayrağı çekildi.
CB7gK4SLAEyNYA1SxTZ72A.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.55'te görüşme için Külliye'den yola çıktı.
FXtH5JPDO02JjJI0Obmzjg.jpg

Erdoğan'ı CHP Genel Merkezi önünde CHP lideri Özgür Özel karşıladı.
IS02Re4j2ka0wXNcWv3gyw.jpg

Erdoğan ile Özel, kapıda tokalaşıp basın mensuplarına poz verdi. İki lider daha sonra görüşme için içeriye geçti.
RVj5PE9TRUyXh_zBDjsFng.jpg

Görüşmede iki liderin de farklı gündem maddeleri olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zamandır dile getirdiği yeni anayasayı gündeme taşıması, Özel’in ise ekonomik gelişmelerle ilgili konuşması bekleniyor.Özel görüşme öncesinde PM ve MYK'yı da toprayarak gündeme ilişkin son değerlendirmeleri parti yönetimiyle yaptı.
 
Üst Alt