Haber Esenyurt’ta bıçaklı saldırgan dehşeti: Durdurulacağını anlayınca bıçakla saldırdı

Esenyurt’ta bıçaklı saldırgan dehşeti: Durdurulacağını anlayınca bıçakla saldırdı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde polis denetimi sırasında durdurulacağını anlayan yabancı uyruklu Maher A, bir anda yanındaki kişiyi bıçakladı. Olayı gören polis memuru da şüpheliyi gözaltına almak isterken bıçaklandı. Polis ile bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan olay yerinden kaçtı. Kısa sürede yakalanan saldırgan, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

cHua13Vsy0yBNxMf0PYuRg.jpg

Esenyurt’ta polis ve bir kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı. Olay, dün Mehterçeşme Mahallesi’nde meydana geldi.
D7Fy7138JkC6W1N2PcFUSA.jpg

Edinilen bilgiye göre, denetim sırasında durdurulacağını fark eden yabancı Maher A, henüz bilinmeyen nedenle yanındaki A.D’ye bıçakla saldırarak yaraladı. Olayı gören polis memuru B.B. ise saldırgana müdahale etmeye çalıştığı sırada bıçaklandı. Şüpheli, 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı.
2QdfIKwmvkW6RDXYR9EAgg.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru B.B. ve A.D, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
yomeBI7AukCmADzhpUKLvg.jpg

Polis ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemelerin ardından izine ulaşılan şüpheli Maher A. yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan, tutuklandı.
 
Üst Alt