Haber Evi ateşe verip kendisini balkona kitledi: Özel Harekat polisleri sevk edildi

Evi ateşe verip kendisini balkona kitledi: Özel Harekat polisleri sevk edildi

Antalya’nın Kepez ilçesinde bir şüpheli, evi ateşe vererek kendisini balkona kilitledi. 5 saat boyunca ekiplere ekiplerin vazgeçirmeye çalıştığı şüpheli, sakinleştirici iğne vurularak Özel Harekat polisinin omuzlarında binadan çıkartıldı.

FaIx8nbaSESND52DYfcHYQ.jpg

Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi Kaşlılar Sokak'taki bir apartmanın 9’uncu katında bir süredir psikolojik sorunları olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenilen Serkan isimli kişi, öğlen saatlerinde dairesinin balkonundan aşağıya bazı eşyalar attı.
YZgzJCDTYk-uwU2LC6i-0w.jpg

Çevredeki vatandaşların ve komşularının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca şüpheliye ulaşmak için uzun süre uğraştı.
Waic5oBLLE-O_6CfgoUw-w.jpg

Dairenin kapısını açmayan ve kendisini balkona kilitleyen şüpheli, ekiplerin tüm çabalarına rağmen ikna edilemeyince olay yerine Özel Harekat, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
bplzFx8GHEWGm1Oc7qV6vw.jpg

Vatandaşlar şahsın bir ara daireyi yakmaya çalıştığını iddia etti.
kb1a3GKr3E20S2eRIN7kSw.jpg

Olay yerine gelen şüphelinin ablası, Özel Harekat polisleri eşliğinde itfaiye aracının asansörü ile apartmanın en üst katına çıkartıldı.
gqsxT8lvEkK8ALdakZoLRA.jpg

Ablasının uğraşları ile ikna edilen kişi, vurulan sakinleştirici iğnenin ardından Özel Harekat polisinin omzunda apartmandan çıkartılarak kelepçeli olarak ambulansa alındı.
fRTAob3MEke9cLx_K2caUg.jpg

KeTod6aVHEKPIBqt3KAsWw.jpg

 
Üst Alt