Haber Evlilik yıl dönümünde katledilen Tuğba'nın eşi serbest bırakıldı

Evlilik yıl dönümünde katledilen Tuğba'nın eşi serbest bırakıldı

Eskişehir'de evliliğinin 1'inci yıl dönümünde, otomobilinin arka koltuğunda boğazı kesilmiş cesedi bulunan hemşire Tuğba Koç’un cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Tuğba hemşirenin dün gözaltına alınan eşi A.K. ise bu sabah serbest bırakıldı.

rbK--mrhd0uVXvoayQ5QYA.jpg

Odunpazarı ilçesi Vadişehir Mahallesi 5628'inci Sokak'taki TOKİ Konutları otoparkında kadın cinayeti meydana geldi.
g7SzBhaXoUCoUInu8GhxbA.jpg

Otoparkta park halindeki otomobilin arka koltuğunda hareketsiz yatan kadını görenler, polise haber verdi. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada isminin Tuğba Koç olduğu belirlenen kadının, boğazının kesilmesi sonucu öldüğü tespit edildi.
wrfgSWFAUk-vMdDSJQptaQ.jpg

Olay Yeri İnceleme ekibi ve savcının incelemelerinin ardından, Tuğba Koç’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
M8uPAxyQFEaPkibm9KDcOQ.jpg

Aynı hastanede hemşire olan Tuğba Koç’un, A.K. ile geçen yıl 3 Eylül’de evlendikleri ve evliliklerinin 1’inci yıl dönümü olduğu belirtildi.
k4mwLlUdqEa5QJosKpf0SA.jpg

Tuğba hemşirenin cenazesi, bu sabah hastane morgundan ailesi tarafından teslim alındı. Hastane bahçesinde yapılacağı duyurulan tören, ailenin isteğiyle iptal edilirken, cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Alpu ilçesine götürüldü.
Nn07gWzWt0-mztUJvYsK7g.jpg

Tuğba Koç, Alapınar Mahalle Camisi’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazıyla mahalle mezarlığında toprağa verilecek.
BfimBtTB_0aTju3CibuamQ.jpg

Soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Tuğba Koç’un eşi A.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.
JoDK5lg1gk23_3p8DlMOcQ.jpg

Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınan ve daha sonra Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen A.K.'nin, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.
z5Q23JgZ0E67lueLTQQGrg.jpg

vzNrVhkCNk20yHwDAqT6_g.jpg

 
Üst Alt