Nasıl Yapılır? Google Play Store'u Güncelleme Yöntemleri

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 246
1000063982.png

1.Yöntem : Ayarlar Menüsünden Google Play Store'u Güncelleyin

Adım 1: Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun ve Ayarlar sayfasına gidin.

1000063983.jpg1000063984.jpg

Adım 2: Burada, Hakkında sekmesini genişletin. Ardından, aşağıda gösterildiği gibi Play Store'u Güncelle'ye dokunun, Şimdi Google Play Store'un yeni bir sürümünün indirileceğini ve yükleneceğini söyleyen bir istem göreceksiniz. Bir Wi-Fi ağına bağlanın ve telefonunuzun bir süre dinlenmesini sağlayın. Google Play Store güncellemesi arka planda gerçekleşecektir.

1000063985.jpg1000063986.jpg1000063987.jpg

2. Yöntem : Play Store Verilerini Temizle

Otomatik Play Store güncellemesini zorlamanın bir diğer yolu da verilerini temizlemektir. Bunu yaptığınızda, Google otomatik olarak en son güncellemeyi kontrol edecektir. Google Play Store verilerini temizlemek için şu adımları izleyin.

Adım 1: Android telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın . Uygulamalar bölümüne gidin. Uygulamalarınızın bir listesini görmüyorsanız Tüm uygulamaları gör öğesine dokunun , Google Play Store uygulamasını bulun ve üzerine dokunun.

1000063988.jpg1000063989.jpg

Adım 2: Depolama bölümüne gidin ve Önbelleği Temizle'ye, ardından Verileri Temizle'ye dokunun.

1000063990.jpg1000063991.jpg

Bir Wi-Fi ağına bağlanın ve bir süre bekleyin. Play Store artık en son sürüme güncellenmiş olmalıdır. Play Store bir süre bekledikten sonra bile güncellenmezse telefonunuzu bir kez yeniden başlatabilirsiniz.

3. Yöntem : APK Dosyası Kullanarak Google Play Store Nasıl Güncellenir

Yukarıdaki iki yöntem işe yaramazsa, son çare güncellemek için en son Play Store APK'sını yüklemektir. İşte bunu nasıl yapacağınız.

Adım 1: Android sürümünüze göre Play Store'un en son sürümünü bulun.
Adım 2 : Tarayıcınızda APKMirror'daki Play Store APK'sına gidin . İçeri girdikten sonra aşağı kaydırın ve Play Store'un ilgili sürümüne dokunun. Şimdi, işlemi başlatmak için İndir düğmesine dokunun.

1000063992.jpg1000063993.jpg

Not : Uygulamanın en son sürümünü indirdiğinizden emin olun. Aksi takdirde, paket ayrıştırma hatasıyla karşılaşabilirsiniz . APK indirildikten sonra, uygulamayı yüklemek için üzerine dokunun.

Google Play Store'u APK dosyasıyla güncellemek kolay olsa da, yalnızca önceki iki yöntem işe yaramazsa bu yönteme başvurmanızı öneririz.

Etiketler
google play store güncelleme google play store nasıl güncellenir google play store yeni sürümü yükleme
Üst Alt