Nasıl Yapılır? Google'da Oturum Açmak İçin Google Güvenlik Kodu Nasıl Kullanılır?

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 242
1000050895.jpg

Google Güvenlik Kodu Ne Zaman ve Neden Kullanılmalıdır?​

2 Adımlı Doğrulama etkinleştirilmişse, Google cihazınıza bir istem göndererek oturum açma etkinliğini onaylamanızı ister. Peki güvenlik kodu özelliğini neden kullanıyorsunuz? Çünkü istem internete bağımlıdır.

1739958858808.jpeg

Cihazınız internete bağlı değilse, istemi almazsınız ve bu nedenle oturum açamazsınız. Ancak, güvenlik kodu özelliği internet bağlantısından bağımsız olarak çalışır. Mobil cihazınız çevrimiçi veya çevrimdışı olsun, kullanabilirsiniz.

Android Cihazdan Güvenlik Kodu Kullanarak Google'a Giriş Yapın​

Normalden farklı bir konumdan (örneğin farklı bir bilgisayar veya tarayıcı) oturum açtığınızda, Google'da oturum açmak için Android cihazınızı kullanarak bir güvenlik kodu oluşturabilirsiniz.

Ancak bu özelliği kullanabilmek için aşağıdaki iki koşulun sağlanması gerekiyor.
  • Google hesabınız için 2 Adımlı Doğrulama etkinleştirilmiş olmalıdır.
  • Android cihazınızda oturum açmaya çalıştığınız Google hesabının aynı olması gerekir.
Adım 1 : Her zamanki gibi Google hesabınıza giriş yapın. E-posta adresinizi ve şifrenizi girin.
Adım 2 : 2 Adımlı Doğrulama sayfasında alt kısımdan Başka bir yol dene seçeneğini seçin.

1739958944205.png

Adım 3:
Burada ' Çevrimdışı olsanız bile telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak güvenlik kodu alın ' seçeneğini seçin.

1739958973146.png

Sonraki sayfada, Android cihazınızdan güvenlik kodunu girmeniz istenecektir. İşte bunları nasıl alacağınız.

Adım 4 : Ayarlar uygulamasını açın. Google'a gidin ve Google Hesabınızı Yönetin öğesine dokunun.

Adım 5 : Burada, üst çubuktan Güvenlik sekmesini seçin. ' Google'da nasıl oturum açarsınız'a doğru aşağı kaydırın.

Login-to-Google-Using-a-Security-Code-From-Android-Device-5-926x2048.jpgLogin-to-Google-Using-a-Security-Code-From-Android-Device-4-926x2048.jpgLogin-to-Google-Using-a-Security-Code-From-Android-Device-6-926x2048.jpg

Adım 6 : Seçeneklerden Güvenlik Kodu’nu seçin .

Adım 7 : Güvenlik kodunu Google'ın istemine girin ve hesabınıza giriş yapmak için İleri'ye dokunun.

1739959194926.png

Etiketler
google güvenlik kodu nasıl kullanılır oturum açmak i̇çin google güvenlik kodu nasıl kullanılır
Üst Alt