Haber Hollanda-Türkiye maçı öncesi Berlin sokakları kırmızı beyaz

Hollanda-Türkiye maçı öncesi Berlin sokakları kırmızı beyaz

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak. Türk taraftarlar maç öncesi Berlin sokaklarında milli takıma destek verdi.

6Ll1W9yGvEysLD1FpQe10g.jpg

A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynayacağı Hollanda maçı öncesinde Türk taraftarlar heyecanı zirveye taşıdı.
ixikOc83IUq2wBGYhu_84w.jpg

Bu önemli karşılaşma için başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın birçok şehrinden Türk taraftarlar Berlin'e akın etti. Günün erken saatlerinden itibaren şehirde yoğunluğunu artıran futbolseverler, daha sonra Breitscheidplatz meydanında toplandı.
gTZaVBSKwUq9MuzwxC1dLA.jpg

Milli Takım formalarıyla bir araya gelen taraftarlar Türk bayraklarıyla da görsel şölen oluştururken, maç öncesi heyecanı artırdı.
UZmqh71YZkCW935sXl6lyQ.jpg

Milli futbolcu Merih Demiral'a UEFA tarafından verilen men cezasına tepki olarak birçok taraftarın bozkurt işareti yaptığı görüldü. Bir taraftarın maskeyle dolaşması ise dikkatleri üzerine çekti.
0z5XzGU5o0C8rC3wLKeipg.jpg

Açılan dev Türk bayrağıyla birlikte meşaleler yanarken, alana gelen Mehter Takımı da çaldıkları marşlarla taraftarların coşkusuna ortak oldu.
VQzllGRNMUKrbSLH224Lbw.jpg

Maç saatini beklemeye başlayan taraftarlar, Hollanda maçında milli takımın sahadan galibiyetle ayrılacağından emin olduklarını paylaştılar.
LcxeywmZP0ORFAN9CBbczg.jpg

g1GlgRR-bE-qXl6pqi-OzQ.jpg

IGWCbUCcx06F1eGQx-7pPg.jpg

zAWJ7BjmbEWQnmkecVyidQ.jpg

49h7YNyc7EeaAnAOWuY4JQ.jpg

jw6uwM4BRkCc7zZpdDES9g.jpg

kOxvRSwJjEmJ3iX-N8eDOw.jpg

kSpkTZADQkO8gO9EpJcFNg.jpg

V_mIrMVcaUyxwvHKA9Wszw.jpg

hvf4U2rt40em7BD8juVljA.jpg

RmgOdfIAd0WxTzbKeF8kyQ.jpg

vYt-vWZzSEyvidtRFlX_Dg.jpg

 
Üst Alt