Haber İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı: İBB yurt sonuç sorgulama sayfası (yurt.ibb.istanbul sonuç ekranı)

İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı: İBB yurt sonuç sorgulama sayfası (yurt.ibb.istanbul sonuç ekranı)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yükseköğrenim öğrenci yurtlarına başvuru sonuçları açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sonuç duyurusunu; "Tüm öğrencilere başarılar dilerim. İBB Yurtlarımıza yapılan başvuruların sonuçlarına İstanbul Senin uygulamamız üzerinden erişebilirsiniz. " sözleriyle duyurdu.

RF1C16_FvEKPp4IYTHMzGQ.jpg

2024-2025 eğitim yılı öncesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), yükseköğrenim öğrenci yurtlarına başvurular alınmıştı. İBB yükseköğrenim öğrenci yurtları başvuru sonuçları 28 Ağustos itibariyle açıklandı. Değerlendirme sürecinin ardından öğrenciler başvurularının sonuçlarına 28 Ağustos’tan itibaren yurt.ibb.istanbul web sitesinden ulaşılabilecekler.
6XQIkr5sSUOspkuS2-noqw.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Tüm öğrencilere başarılar dilerim.İBB Yurtlarımıza yapılan başvuruların sonuçlarına İstanbul Senin uygulamamız üzerinden erişebilirsiniz." ifadelerini kullandı.
HAgNGjMLWkG__oO598vqQw.jpg

Asil ve yedek listeden barınma hakkı kazanan öğrencilerin bilgileri, online ve kesin kayıt tarihleri ve kayıtlarla ilgili detaylı bilgiler de web sitesinden duyurulacak. İBB Yurtları yeni akademik yıl için 7 Eylül’den itibaren hizmet vermeye başlayacak.
aBVtJVN3X0yS1jPonX1WlA.jpg

İBB, 2024 – 2025 akademik yılında 14 yükseköğrenim öğrenci yurdunda üniversiteli gençlere ev sahipliği yapacak. İBB’nin yurtlarına başvurular 16 – 19 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Senin mobil uygulamasındaki İBB Yurt Başvuru bölümünden ve yurt.ibb.istanbul web sitesinden alınmıştı.
Fty8iBPyWEyZppjFwfBetQ.jpg

Gençler, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yükseköğrenim öğrenci yurtlarında günlük yaşantıları ve ihtiyaçları için her şeyi bulabilecekler. Ev sıcaklığında ve konforunda hizmet veren İBB Yurtlarında geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu dönemde de sabah ve akşam yemeği imkanı olacak. Yurtların bu yılki ücreti ise kahvaltı ve akşam yemeği dahil 1950 TL olacak.
 
Üst Alt