Nasıl Yapılır? Instagram'da Bir Şeyler Ters Gitti Hatasını Düzeltme Yöntemleri - Android / IOS

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 39
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Fix-Instagram-Something-went-wrong-error_4d470f76dc99e18ad75087b1b8410ea9-1.webp

Temel Düzeltmeler​

• Ağ bağlantınızı kontrol edin : Cihazınızın iyi bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin olun. Hızını çevrimiçi olarak test edin.
  • Instagram sunucusunu kontrol edin : Aktif bir Instagram sunucusu kesintisini kontrol etmek için Downdetector'ı ziyaret edin.
  • Instagram uygulamasına Facebook üzerinden giriş yapın : Instagram hesabınızı Facebook'a bağladıysanız, uygulamaya Facebook üzerinden giriş yapma seçeneği sunulur. Instagram uygulamasını açın ve giriş yapmak için 'Facebook ile giriş yap'a dokunun.
  • Wi-Fi ve mobil veri arasında geçiş yapın : Kararsız bir internet bağlantısı, Instagram'da sıklıkla 'Bir Sorun Oluştu' hatasına neden olabilir. Wi-Fi veya mobil veri arasında geçiş yapın ve Instagram'ı tekrar açmayı deneyin.
  • Instagram uygulamasını güncelleyin : Google Play Store veya Apple App Store'u açın, Instagram'ı arayın ve Güncelle'ye (varsa) dokunun.

1. Düzeltme : Instagram'ı Kapatmaya Zorla ve Yeniden Başlat​

Instagram uygulamasını zorla kapatıp yeniden başlatmak, uygulamayı yeniler ve 'Bir Şeyler Ters Gitti' hatasına neden olan mevcut sorunları düzeltir.

Adım 1: Uygulamalar arasında geçiş yapmak için ekranın altından yukarı doğru kaydırın ve Instagram kartını yukarı kaydırarak zorla kapatın.

Adım 2: Android telefon kullanıyorsanız, Instagram uygulama simgesine uzun dokunun > Uygulama bilgileri > Durdurmaya zorla seçeneğini belirleyin > uygulamayı yeniden açın.

1759672640893.webp

2. Düzeltme : Instagram'ı bir tarayıcı aracılığıyla açın​

Instagram uygulaması 'Bir Şeyler Ters Gitti' hata mesajıyla başlatılamazsa, uygulamayı bir tarayıcıdan açmayı deneyin.

Adım 1: İstediğiniz mobil tarayıcıyı açın (örneğin Google Chrome, Brave vb.) , Instagram'ı arayın ve bağlantıya dokunun. Tarayıcı uygulamanız otomatik olarak Instagram uygulamasını açmaya yönlendirecektir.

1759672683460.webp

Adım 2: Alternatif olarak, Google Chrome uygulamasının sağ üst köşesindeki üç nokta menüsüne dokunarak Yeni Gizli sekmesini başlatın.

Adım 3: Instagram'ı arayın ve açın, Giriş Yap'ı seçin ve tarayıcıda Instagram'a erişmek için hesap bilgilerinizi girin.

1759672711929.webp

3. Düzeltme : Instagram Uygulama Önbelleğini Temizleyin (Android)​

Android'de Instagram'da 'Bir Şeyler Ters Gitti' hatasının yaygın nedenlerinden biri bozuk uygulama önbelleğidir. Önbelleği manuel olarak temizleyin ve uygulamayı yeniden açın.

Instagram uygulama simgesine uzun dokunun > Uygulama bilgileri > Depolama ve önbellek > Önbelleği temizle'yi seçin.

1759672736246.webp

4. Düzeltme : Instagram'ı Kaldırın ve Yeniden Yükleyin (iOS)​

Android'in aksine, iOS Instagram önbelleğini temizlemenin doğrudan bir yolunu sunmuyor. Bunun yerine, uygulamayı kaldırıp App Store'dan yeniden yükleyebilirsiniz.

Adım 1: iPhone Ayarları'nı açın, Genel'i seçin ve iPhone Depolama'ya dokunun.

1759672765093.webp

Adım 2: Instagram'ı seçin ve Uygulamayı Yükle'ye dokunun.

1759672782632.webp

Adım 3: İstendiğinde Uygulamayı Yükle seçeneğini kullanarak onaylayın ve yeniden yüklemek için Apple App Store'a gidin.

1759672856062.webp

Etiketler Etiketler
instagram açılmıyor instagram bir şeyler ters gitti instagram giriş hatası instagram hata çözümü instagram sorun giderme
Geri
Üst Alt