Haber İstanbul'da beton mikseri kazası

İstanbul'da beton mikseri kazası

İstanbul Kartal'da yokuş yukarı çıkan beton mikseri virajı alamayarak devrildi. Kazada mikser şoförü ve yolcu koltuğunda oturan bir kişi yaralandı.

dVPMxOsaD0a4uOKQkDPKVg.jpg

İstanbul'un Kartal ilçesi Yakacık Mahallesi Vatansever Caddesi üzerinde saat 11.30 sıralarında iddiaya göre; caddede ilerleyen ve yokuş yukarı çıkan 06 CJE 903 plakalı beton mikseri, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak devrildi.
LMx4fr6nbUK3dIG3u5EV9Q.jpg

Kazada kaldırım üzerine devrilen beton mikserinin şoförü ve yolcu koltuğunda oturan bir kişi yaralandı. Mikserdeki çimento ise kaldırıma döküldü. İhbar verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
eQsOw0pUs0Swz5L9R7TVvw.jpg

Olay yerine gelen ekipler yaralıları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.
gPDpmXRfbkSD3Tl1m-tVnA.jpg

Ambulansa hastaneye kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
C0T3wxiW-k63EjxA-f0FSA.jpg

Mikserin yoldan kaldırılması ve kaldırıma dökülen çimentonun temizlenmesi için olay yerine belediye ekipleri çağrıldı. Beton mikserinin virajı alamayarak devrilmesi çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
 
Üst Alt