Haber İstanbul'da dört hırsızdan 12 milyon liralık soygun

İstanbul'da dört hırsızdan 12 milyon liralık soygun

İstanbul’da dört hırsız, girdikleri iki ayrı evden 12 milyon 500 bin lira ile üç istiklal madalyası çaldı. Üzerlerinde kapı açma aparatı ile yakalanan dört şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin hırsızlık için apartmana girdikleri anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

zdfCYh71D0WUnVyW5qnS-Q.jpg

İstanbul’da dört hırsız, girdikleri iki evden 12 milyon lira çaldı.
aYcPpGNZrEmwUXVryvzRsw.jpg

Bahçelievler’de tekstil işiyle uğraşan Ş.K’nın evine 19 Temmuz 2024 tarihinde 4 kadın hırsız girdi. Şüpheliler, Ş.K’nın evinden içinde 9 milyon lira değerinde ziynet eşyası, döviz ve Türk lirası bulunan kasayı çaldı. Ş.K’nın şikayeti üzerine polis ekipler çalışma başlattı.
jZd6GDMq4kWj1mZOs1bSOw.jpg

Polisin çalışmaları devam ederken 1 Ağustos 2024 tarihinde bir kez daha ortaya çıkan hırsızlar bu kez H.G.G’ye ait evden 3 milyon 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ve 3 İstiklal Madalyası çaldı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada hırsızların binaya girdiği anlara ait görüntülerin güvenli kameraları tarafından kaydedildiğini belirledi.
AKJNBjE16Ue_sjEfd3rlVg.jpg

Görüntülerde, ellerindeki aletle bina kapısını açan şüphelilerin, hırsızlığı gerçekleştirdikten sonra aynı kapıdan kaçarak uzaklaştığı anlar yer aldı. Polis ekipleri, Başakşehir’de düzenlendiği operasyonda hırsızlığı gerçekleştirdiği iddia edilen S.T, S.D, K.D. ve G.D’yi gözaltına aldı.
Dnj6B-lHUkyD4kf-kG9A0A.jpg

Şüphelilerin üzerinde kapı açma aparatı bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheli çıkardıkları Adliye’de mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Üst Alt