Haber İstanbul’da feci kaza: Kız çocuğu metrelerce savruldu

İstanbul’da feci kaza: Kız çocuğu metrelerce savruldu

İstanbul Sultanbeyli’de bir kız çocuğu otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kaza sonrası sürücü olay yerinden kaçarken, kız çocuğu yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

vTn42VLDKkGgO8COs0jZ1Q.jpg

Sultanbeyli’de meydana gelen kazada bir kız çocuğu metrelerce savrularak yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde ilçedeki Battalgazi Mahallesi’nde meydana geldi.
dwpY5QisVkSMdt-5xj2tpg.jpg

Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde annesi ve kardeşiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki A.M.Ş’ye cadde üzerinde otomobil çarptı. Çarpmanın etkisile minik kız çocuğu metrelerce havalanarak yere düştü.
dLy0BSO8o0SgA0I1nsT8dg.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirerek hastaneye kaldırırken, sürücü kaçtı. Çalışma başlatan polis ekipleri, sürücü G.D’yi gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
ikABaMuCi0eFwzlt-esOrg.jpg

Kazanın tanıklarından mahalle sakini Muhammed Yavuz, “Çocuğun durumu ağır, inşallah iyileşir. Buna bir ‘dur’ demek lazım. Her gün haberlerde görüyoruz. Caddeye bir kasis mi olur, hız engelleyici mi olur ya da trafik lambası mı olur... Yetkililerin buna bir ‘dur’ demesi lazım.” dedi.
 
Üst Alt