Haber İstanbul’da otellere dadandı: Uruguaylı hırsız son işinde tutuklandı

İstanbul’da otellere dadandı: Uruguaylı hırsız son işinde tutuklandı

İstanbul’un Fatih ilçesinde Uruguaylı hırsız, bir otelde içinde binlerce lira değerinde döviz ve cep telefonu bulunan çantaları çaldı. Daha önce de bir otelde yaptığı hırsızlık nedeniyle hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hector A.B., polis tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Uruguaylı hırsız, tutuklandı.

ibks-liG1U-mjgXThL5LdA.jpg

İstanbul’da otellerde hırsızlık yapan Uruguaylı hırsız, polis tarafından yakalandı.
tV1msdqhzES0JIeq2m8-YA.jpg

Fatih'te yaşanan hırsızlık olayları üzerine polis çalışma başlattı. Şüphelinin bazı olaylarda güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. 25 Eylül günü Fatih’te bir otel içinde görüntülenen şüphelinin, kahvaltı almak için çantasını masaya bırakan Cezayirli F.Z.İ.’nin içinde 800 Euro, 70 bin 500 Cezayir parası, cep telefonu ve 375 eurosunun bulunduğu çantasını çaldığı görüldü.
O8_J1yIfq0-ZaTwt4oJDIQ.jpg

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin izini sürerek kimliğini tespit etti. Şüphelinin Uruguay uyruklu Hector A.B. olduğu belirlendi. Polis önceki gün düzenlediği operasyonda şüpheliyi gözaltına aldı.
LIPoJqL0hE-s63pMfryOUw.jpg

Sorgulanan şüphelinin 24 Eylül günü, Macaristan uyruklu turist B.K.’nin de otel içerisinde 3 bin euro, 4 bin TL, 100 bin Macar parası, cep telefonu ve muhtelif eşyalarının çalınma olayının faili olduğu belirlendi. HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VAR Şüphelinin Türkiye’de daha önce işlediği suçlardan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Üst Alt