Haber İstanbul'da sağanak yağış: Rögarlar taştı, yollar göle döndü

İstanbul'da sağanak yağış: Rögarlar taştı, yollar göle döndü

İstanbul'da bazı bölgelerde etkili olan kısa süreli sağanak geçişleri hayatı olumsuz etkiledi. Beylikdüzü ve Esenyurt'un bazı noktalarında rögarlar taştı, yollarda su birikintileri oluştu. Küçükçekmece'de ise bir caminin şadırvanını ve konferans salonunu su bastı. Yağışın akşam saatlerine kadar aralıklı etkili olması bekleniyor.

j1zb8wjVKEqhY4DaMCdj-A.jpg

Meteorolojinin dün yaptığı uyarının ardından, İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak etkili olmaya başladı.
M6wdYc7-1ECPUSyeKeDsrg.jpg

Kısa süreli etkisini gösteren sağanak nedeniyle Beylikdüzü ve Esenyurt'un bazı noktalarında rögarlar taştı, yollarda su birikintileri oluştu. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
XrAMoMXiRUae48qE6Gc2Pg.jpg

Küçükçekmece'deki Hacı Mustafa Güllü Camii'nin şadırvan ve konferans salonu, rögarların tıkanması nedeniyle kanalizasyon suyuyla doldu.
FkGuPFB6uEKmzIYa_ccqeg.jpg

Caminin dernek başkanı Ali Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yağmur yağdığı zaman caminin tuvaletinin, şadırvanının ve konferans salonunun en az 50 santimetre suyla dolduğunu söyledi.
srn3FcP18EyT3OGMJgSt5g.jpg

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin uyarısında göre, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak etkili olması bekleniyor.
yGwhvWqU5UK8KPIRFz7jtw.jpg

Vr5ROXVmQUSWjgIxToc83A.jpg

iXIFPNd_UUOPouQ1rBGw8w.jpg

dv9JjMOUbUGxcWpBY4tIRg.jpg

63SqDBS-z0qAnGyX55Pm-A.jpg

 
Üst Alt