Haber İstanbul'un 5 ilçesinde su kesintisi: 15 saat su kesintisi yaşanacak (6 Haziran İSKİ su kesintisi listesi)

İstanbul'un 5 ilçesinde su kesintisi: 15 saat su kesintisi yaşanacak (6 Haziran İSKİ su kesintisi listesi)

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 5 ilçesinde su kesintisi yapılacağı açıklandı. Çalışmalardan dolayı İstanbul'da yer alan bazı mahallelere yarın saat 09.00 ila 00.00 saatleri arasında 15 saat boyunca su verilemeyecek. Peki, sular ne zaman gelecek? İşte 6 Haziran İSKİ su kesintisi listesi.

LSKtnMyUEECdzYf3_x9kNQ.jpg

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) planlı su kesintisi programını paylaştı. 6 Haziran tarihli kesinti programına göre, Beşyüzevler Terfi Merkezi'nde yenileme çalışması yapılacak ve bu nedenle 4 ilçenin bazı mahallelerine su verilemeyecek. Peki, sular ne zaman gelecek?
RE6Uc-2D6U2qu3ezYeXRZw.jpg

İSKİ tarafından yapılan duyuru sonrasında kesinti yapılacak mahalleler ise şöyle sıralandı;
Qddc9f8WWkiUURWPtFLv-g.jpg

Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Barbaros Hayrettin Paşa, Fevzi Çakmak, Mevlana, Karadeniz, Karayolları, Hürriyet, Kazım Karabekir, Yenimahalle mahalleleri.
6JAHWBoXq0iemxXM9MNYxA.jpg

Eyüpsultan ilçesinde bulunan Akşemsettin, Alibeyköy Merkez üst kotları, Çırçır, Karadolap, Yeşilpınar mahalleleri.
Br_zLzSoMEa5a37iHREgkg.jpg

Sultangazi ilçesinde Cumhuriyet, Esentepe, Gazi, Sultan Çiftliği, Uğur Mumcu, Yunus Emre, Zübeyde Hanım, 50. Yıl, 75. Yıl mahalleleri.
_Mf91sq9YUCrqkErfistRg.jpg

Bayrampaşa ilçesinde Kocatepe, Cevat Paşa, Yıldırım Mahallesi'nin bir bölümü. Esenler ilçesinde Oruç Reis Mahallesi'nin bir kısmı.
 
Üst Alt