Haber İzmir-İstanbul Otoyolu ve Anadolu Otoyolu’nda son durum: Gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu

İzmir-İstanbul Otoyolu ve Anadolu Otoyolu’nda son durum: Gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu

Bayram Tatili bugün sona erecek. Tatilini İstanbul dışında geçirenlerin megakente dönüş yolculuğu sürüyor. İzmir-İstanbul Otoyolu’nda Bursa’ya gelindiğinde gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. Tatilden dönenler otoyolda yoğunluğa neden olurken, otobüs seferlerinde de rötarlar yaşanıyor. Anadolu Otoyolu’nda da yoğunluk var. Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden İstanbul yönüne doğru gelenler nedeniyle otoyolda hareketlilik yaşanıyor.

oyJEplsbGkixqnyM5wHuwg.jpg

Ramazan Bayramı tatili bugün sona erecek. Tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirenlerin İstanbul’a dönüş yolculuğu sürüyor. Tatilin son gününde İzmir-İstanbul Otoyolu’nda yoğunluk yaşanıyor.
HDxqeGoJvUWGhiPEBDEW1Q.jpg

Osmangazi Köprüsü'ne doğru olan yolculuklarda, Yalova ve Bursa güzergahlarında zaman zaman büyük bir yoğunluk yaşanırken, Gemlik-Orhangazi bölgesinde gişelere gelindiğinde kilometrelerce araç kuyrukları oluştuğu gözleniyor.
scep5Q5yVUKH9JfEJuQURw.jpg

Tatil süresince köprü, otoyol ve kara yollarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için trafik ekipleri güvenlik önlemlerini artırıyor ve sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.
ZsR5SzlYfEqUSZNOPyAbpg.jpg

Trafik yoğunluğu şehirler arası otobüs seferlerinde de aksamalara sebep oluyor. Otobüsler Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne en az 1 saat rötar yaparak geliyor.
WjqX7b-nTE6-aOX_2Dlo0A.jpg

Tatillerini Anadolu’nun çeşitli illerinde geçirip, İstanbul’a doğru yola çıkanların güzergahı Anadolu Otoyolu’nda ise akıcı bir yoğunluk yaşanıyor. Yolculuğu son güne bırakan bazı vatandaşlar, Anadolu Otoyolu’nun Arifiye ve Sapanca geçişinde akıcı yoğunluk oluşturmaya başladı.
 
Üst Alt