Haber Kara para davası için takipçilerinden dua istedi: Dilan-Engin Polat çifti hakim karşısında

Kara para davası için takipçilerinden dua istedi: Dilan-Engin Polat çifti hakim karşısında

Adli yıl tatilinin sona ermesiyle birlikte adliyelerde yoğun mesai başlıyor. Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat yargılamalarına devam ediliyor. Polatların 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. Dilan Polat, Instagram'da kurduğu ve 300 bin kişinin takip ettiği kanalında takipçilerinden Fetih Suresi'ni okumasını istedi.

dvcF4EHkGEiF-dpDW5GVmQ.jpg

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı. Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanıklar Engin Polat, Alper Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün katıldı. Dilan Polat'ın da aralarında bulunduğu tutuksuz sanıklar ile avukatları da duruşmada hazır bulundu. Duruşma, sanıkların kimlik tespiti işlemiyle devam ediyor. Dilan Polat'tan tahliye sonrası ilk fotoğraf: Toparlanacaksın kardeşim Dilan Polat’ın dışarıdaki ilk günü: Engin Polat’ı ziyaret etti, arabada ağladı (Hukukçular tahliyeye giden süreci anlattı) Candan harikalar diyarında: Börek yiyor, avukat olmak istiyor Nihal Candan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil
d8RyuJYPekGRUwk0hvYnVw.jpg

İddianamede suç işlemek için örgüt kurma ve yönetme, kara para aklama gibi suçlardan 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.
s9esNnG3qUqkTeIwR7lCwg.jpg

Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheli, hakim karşısına çıktı.
5UZhupxx50W3XdCax-M0lA.jpg

Dilan Polat, Instagram hesabında kurduğu "Enerciiii" kanalındaki 300 bine yakın takipçisine bir istekte bulundu. Polat, takipçilerinden birer Fetih Suresi okumasını istedi.
 
Üst Alt