Haber Marmara’da kano faciası: Mudanya’da ceset bulundu, DNA testi yapılacak

Marmara’da kano faciası: Mudanya’da ceset bulundu, DNA testi yapılacak

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kanoyla denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Ekipler bugün Bursa’nın Mudanya ilçesi sahilinde bir erkek cesedi buldu. Cesedin kimlik tespiti için çalışma başlatılırken, cansız bedenin kayıp iki gençten birine ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

issFiEYs6EmmZU3Y89Z-aQ.jpg

Yalova’da kanoyla denize açılıp kaybolan iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
hz4H6rzw-0SRk-jVG0flDg.jpg

Geçen pazar günü akşam saatlerinde Armutlu Meslek Yüksek Okulu Süs Balıkları Üretim Birimi önlerinden gezmek için kanoyla denize açılan tersane işçileri Hüseyin Piner ve Yücel Coşkun cep telefonuyla 17.30 sularında yardım talebinde bulundu.
Ezh0U-DOzki8Yritib4fHQ.jpg

Bölgeye kısa sürede giden Sahil Güvenlik ekipleri, 2 arkadaşa ulaşamadı.
9bQ3hYmFtEabKSwjTX13Wg.jpg

Bölgede hava, kara ve denizden süren arama kurtarma çalışmaları Yalova açıklarının yanı sıra Bursa’nın Mudanya ilçesi açıklarında devam etti. Deniz yüzeyinde bir cesedin vurduğu ihbar üzerine çok sayıda arama kurtrama ekibi bu sabah saatlerinde Bozburunu mevkisi İhlas Tatil Köyü önünde arama gerçekleştirdi. Bölgeyi karadan ve denizde arayan ekipler herhangi bir bulguya rastlamadı.
5z0219dn3k6Kn1skB0RAVg.jpg

Mudanya’ya bağlı kırsal Eğerce ile Esence mahalleleri arasındaki sahilde ceset gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleri sevk edildi.
19NSBBLBc0eO1QDvCxFd2g.jpg

Olay yerindeki incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen erkek cesedinin kimlik tespiti için otopsi yapılacağı belirtildi. Cesedin, Yalova'nın Armutlu ilçesinde 25 Ağustos'ta kanoyla Marmara Denizi'ne açıldıktan sonra kaybolan 2 kişiden birine ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
 
Üst Alt