Haber Mersin ve Adana'da orman yangını

Mersin ve Adana'da orman yangını

Alevlerle mücadele sürüyor. Adana ve Mersin’den orman yangını haberleri geldi. Adana’daki yangına müdahale sürerken, Mersin’deki yangın kontrol altına alındı.

Xk0j3--qAEG4clMEtySOQQ.jpg

Mersin ve Adana'da orman yangını haberleri geldi. Mersin'deki yangın Silifke, Adana'daki yangın ise Sarıçam ilçesinde çıktı. Mersin'deki yangın kontrol altına alındı, Adana'da ise ekiplerin müdahalesi sürüyor.
e0SEAxacrkyMmBNnztYFWw.jpg

Mersin’in Silifke ilçesinde orman orman yangını çıktı. Yangın, Evkafçiftliği Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarında başladı.
XQsRVoK9aUWkbm9gvd57wg.jpg

Yangının fark edenler, durumu orman işletme ekiplerine bildirdi. Olay yerine arazözler ile orman işçileri sevk edildi.
eyBBd4ohc0COW7Op-QoYgw.jpg

Karadan müdahale başlarken, bölgeye helikopter de gönderildi. Alevler, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
nXBo4lR04UeAuWwDqOtNLQ.jpg

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, ormanlık alana sıçrayan anız yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Kargakekeç Mahallesi'ndeki bir tarlada henüz belirlenemeyen nedenle anız yangını çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle çevredeki ormanlık alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile ikişer söndürme helikopteri ve uçağı sevk edildi. Ekiplerin, yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.
 
Üst Alt