Haber Muğla, Balıkesir ve Denizli'de 4 noktada orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Muğla, Balıkesir ve Denizli'de 4 noktada orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Muğla, Balıkesir ve Denizli’den orman yangını haberleri geldi. Muğla’nın Menteşe ilçesi ile Milas ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. Balıkesir’deki yangın haberi ise ise İvrindil ilçesinden geldi. Denizli’de ise Babadağ ilçesinde orman yangını başladı. Ekipler yangınlara havadan ve karadan müdahale ediyor.

qwWmREDCjkKHO3C5ROly0g.jpg

Muğla, Denizli ve Balıkesir’de 4 noktada çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
rxMYlGi2ck2WFJ_9GzcA2g.jpg

Muğla’da Menteşe ilçesine bağlı Gazeller Mahallesi’nde kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.
7ULy7pSIJUyaHjLZwnKLfg.jpg

İhbarla bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 6 uçak, 5 helikopter, 12 arazöz, 8 su ikmal aracı ile çok sayıda personel sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle Denizli sınırına geçen yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale sürüyor.
aVZAwAsy0EyXrRNWqNjZCA.jpg

Muğla'daki ikinci orman yangını ise Milas'ta çıktı. Kısırlar Mahallesi'ndeki ormanda, saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.
Pky8FZNhnkmomIfUFoBX1A.jpg

İhbarla bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin, alevlere havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.
4CXy5HKIfkO61XErwqM1Dw.jpg

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alınmasına çalışılıyor. İlçeye bağlı kırsal Kınık Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
Vyuq42ZYy0mayfiXIGkEow.jpg

İhbar üzerine yangının etkili olduğu alana Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale başlatan ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
X9m99xnfq0mdOgqquyWqiQ.jpg

Denizli’nin Babadağ ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yeniköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
yEQc9smA30aHXFH9Xmh2Nw.jpg

İhbar üzerine bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale başlatan ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Üst Alt