Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 6,949
Gereksiz uygulamalari dondurmak ve kaldirmak icin ne yapmamiz gerekiyor package disabler pro kullaniyordum ama calismiyor
Ben bunun için Sd Maid öneririm. Toplu olarak uygulama kaldırma, devre dışı bırakma, zorla durdurma, apk yedeği alma özellikleri yanı sıra çok detaylı sistem temizliği yapıyor. Ve işini de hızlı yapıyor. Fakat çoğu özelliğini kullanmak için hem root gerek, hemde uygulamayı satın almak gerek. Ben satın almadan fakat satın almış gibi tüm özellikleri ile kullanıyorum. Kaçak yada crack denilen yöntem yani. @Tek Bilgin izin verirse hem Sd Maid hemde Sd Maid Kilit (uygulamayı tam sürüm kullanmak için gereken dosya) uygulamalarını indirebileceğin link verebilirim. Fakat Sd Maid bazı uygulamaları kaldırma başarılı demesine rağmen kaldıramıyor. @Tek Bilgin ustanın tavsiye ettiği System App Remover uygulaması uygulama kaldırmada daha başarılı.

Ben bunun için Sd Maid öneririm. Toplu olarak uygulama kaldırma, devre dışı bırakma, zorla durdurma, apk yedeği alma özellikleri yanı sıra çok detaylı sistem temizliği yapıyor. Ve işini de hızlı yapıyor. Fakat çoğu özelliğini kullanmak için hem root gerek, hemde uygulamayı satın almak gerek. Ben satın almadan fakat satın almış gibi tüm özellikleri ile kullanıyorum. Kaçak yada crack denilen yöntem yani. @Tek Bilgin izin verirse hem Sd Maid hemde Sd Maid Kilit (uygulamayı tam sürüm kullanmak için gereken dosya) uygulamalarını indirebileceğin link verebilirim. Fakat Sd Maid bazı uygulamaları kaldırma başarılı demesine rağmen kaldıramıyor. @Tek Bilgin ustanın tavsiye ettiği System App Remover uygulaması uygulama kaldırmada daha başarılı.
? dosya olarak ekleyebilirsin kardeşim. Normalde bu tip Uygulamaları sadece Premium üye kısmında patlıyoruz. Orayada yakın zamanda uygulama yükleyeceğim inşallah.

2A sürümünde kamerada problem yok o yüzden noble 3 versiyonlarına geçmek istemiyoruz. En kısa zamanda düzeltilir umarım kamera hatası.

• Beğen
Tepkiler: CaN
:xxxnokta: Beklenen Gün Geldi!
:xxxindir: Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1

صفحتكم سيئة للغاية ،اغلبية روابط التحميل لا تعمل ،ولا تقومون بتحديثها عندنا تقولون بأنكم ستتحدثونها ، وخاصية البحث في الموقع سيئة وغير دقيقة

• Beğen
Tepkiler: CaN
صفحتكم سيئة للغاية ،اغلبية روابط التحميل لا تعمل ،ولا تقومون بتحديثها عندنا تقولون بأنكم ستتحدثونها ، وخاصية البحث في الموقع سيئة وغير دقيقة
Sayfa Türkçe Diline göre Çalışmaktadır. Arapça yazarak aratma yaparsanız bulamazsınız. Dosya linkleri Rom yapımcısı tarafından çoğaltılması yasak olduğu için link değişimi olmuyor. Ayrıca Rom yeni sürümleri var onları deneyin. Linkler sağlam.

الصفحة تعمل باللغة التركية. إذا بحثت باللغة العربية فلن تجده. نظرًا لأن منتج ROM يحظر تكرار روابط الملفات، فإن تبادل الروابط غير ممكن. كما أن هناك إصدارات جديدة للروم، جربها. الروابط متينة.

Etiketler
android rom indir noble 2a noble 2a rom noble android 12 rom noble rom indir note 9 rom indir s9 rom indir samsung rom
Üst Alt