Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 15,022
Yurt dışı cihazına 4.1 attım ancak şebekeyi bir türlü düzeltemedim 2.9 işe yarar mı acaba yardımcı olabilecek var mı ?
İllegal yoldan imei oynan cihazlarda şebeke ve imei zarar görür hocam. Muhtemelen sizin şebeke pack dosyası zarar gördü.

İmei ucmuş muhtemelen farklı romlarla düzelmez başından bilinçli efs yedeği alınsaydı belki düzelirdi geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: CaN
İmei ucmuş muhtemelen farklı romlarla düzelmez başından bilinçli efs yedeği alınsaydı belki düzelirdi geçmiş olsun..
Abi EFS Backup da kurtarmıyor bazen. IMEI için sıkıntı olmuyor yedek işe yarıyor ama Şebeke için yüklenen pack EFS dışında da olduğu için siliniyor ve sonuç bu şekilde oluyor.

İllegal yoldan imei oynan cihazlarda şebeke ve imei zarar görür hocam. Muhtemelen sizin şebeke pack dosyası zarar gördü.
Anlıyorum hocam peki tekrardan IMEI atılsa sorun çözülür mü? Çünkü yarım saat önce sorduğumda artık IMEI atılan samsung cihazları banka uygulamalarına giremeyecek dediler. Saygılar.

• Beğen
Anlıyorum hocam peki tekrardan IMEI atılsa sorun çözülür mü? Çünkü yarım saat önce sorduğumda artık IMEI atılan samsung cihazları banka uygulamalarına giremeyecek dediler. Saygılar.
Yeniden IMEI yapılır hocam.
Evet Root ilan ve sistemle oynanmış uygulamalar banka uygulamalarına giremiyor. Bazı bankalarda sıkıntı yok fakat bazıları açılsada uygulamaya giremiyorsunuz hocam.

Ime sorunu olacak sürekli custom rom kullandıkça ime attırıp stock rom kullanın ...
Evet abi aynen öyle sana bu konuda katılıyorum. Yada iyi birine Custom ROM kurduk dan sonra Şebeke Pack Dosyasını yükletecek ve artık dokunmayacak.

Evet abi aynen öyle sana bu konuda katılıyorum. Yada iyi birine Custom ROM kurduk dan sonra Şebeke Pack Dosyasını yükletecek ve artık dokunmayacak.
Yurt dışı cıhahazlara pek custum rom denemeleri yapılmamalı aslında başa bela olabiliyor zamanında çok uğraşmıştım ondan sonra hiç yurt dışı cıhazlara bulaşmadım bu sorunlardan dolayı..

• Beğen
Yurt dışı cıhahazlara pek custum rom denemeleri yapılmamalı aslında başa bela olabiliyor zamanında çok uğraşmıştım ondan sonra hiç yurt dışı cıhazlara bulaşmadım bu sorunlardan dolayı..
Aynı fikirdeyim abi sırf bu yüzden almadım bu zaman kadar iyikide almamımış ki bundan sonrada almam muhtemelen.

Etiketler
android 12 one ui 4.1 rom indir noble 2c android 12 one ui 4.1 rom noble 2c rrm indir noble rom download samsung note 9 rom indir samsung rom indir samsung s9 rom indir
Üst Alt