Haber ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak? (Özel Güvenlik 115. Temel Eğitim ve 91. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuç tarihi)

ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak? EGM 115. Dönem ÖGG sınav sonuç takvimi

Özel Güvenlik 115. Temel Eğitim Ve 91. Yenileme Eğitimi Sınavı'nın tamamlanması ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Sınava katılım gösteren güvenlik adayları, Emniyet Genel Müdürlüğü takvimini inceliyor. Peki, Özel Güvenlik 115. Temel Eğitim Ve 91. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) sonuçları ne zaman açıklanacak?

KjGGdtD55EaY1ShgBibIPw.jpg

29 Haziran 2025 Pazar günü gerçekleştirilen 115. Temel Eğitim ile 91. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) yazılı sınavının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, adayların erişimine sunuldu. Şimdi gözüken merak konusu ise sınav sonuçlarının açıklanma tarihi.
SENyLcfseEy63ziLnkjpqw.jpg

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınav takvimine göre sonuçlar 18 Temmuz 2025 Cuma günü ÖGNET/Onlineİşlemler sistemi üzerinden duyurulacak.
ECx45j4L0UC9A48RYs8H9w.jpg

Adaylar sonuçlarını T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile onlineislemler.egm.gov.tr adresinden sorgulayabilecek.İTİRAZ SÜRECİYazılı sınav sonuçlarına yönelik itirazlar: 21–23 Temmuz 2025İtiraz değerlendirme sonuçları ise 24 Temmuz 2025 tarihinde paylaşılacak İtiraz işlemi için adaylardan 350 TL ücret alınacak ve başvurular İl Emniyet Özel Güvenlik Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt