Rom Samsung Galaxy Note 20 Serisi ve S20 Serisi Rom | Android 14 OneUi 6.1.1 - VulCan Rom Versiyon 3.0

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 603
1000045956.jpg

Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi ve S20 cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına dahil edilmemsi iyi olmadı ve bu nedenle uzun zamandır incelediğim ve araştırdıgım bir rom buldum ve bugün itibariyle bu Romu kurdum ve denemeye başladım. Roma daha fazla hakim olup kurulum adımlarını sizlere daha net anlatacagım ve sizlerde bu romu kullanacaksınız.

Herkese merhaba, btchdRPR Rom'un devamı olan Vulcan ROM'un uzun zamandır beklenen çıkışını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Vulcan ROM, Note 20 serisi ve S20 Serisi için özel olarak tasarlanmış bir One UI 6.1.1 Versiyonunu destekleyen özel bir custom Rom.

Ufak bir hatırlatma yaomak istiyorum, bu rom şu anda yalnızca Samsung Galaxy Note 20 Ultra serisi için mevcuttur. Ben düzeltmeler yayınladıkça, hataları düzeltmek için kılavuzlar edindikçe, yayın öncesi yapıları ve güncellemeleri yayınladıkça ve ROM'un güncellenmesi konusunda desteğe ihtiyacınız buradan bizlere yorum olarak iletebilirsiniz. Ayrıca Rom Geliştirici Arkadaşımızın Kanalına dahil olmanız da katkı sağlar.

1000045826.jpg

Uyarı : Yalnızca Exynos, Snapdragon desteği yoktur. Vulcan V3 artık mevcut. Samsung Galaxy S22 Ultra OneUI 6.1.1'i Rom temel alıyor ve artık tüm Exynos Note 20 serisi ve S20 serisi cihazlarını destekliyor.

Screenshot_20250212_132932_One UI Home.jpg1000045939.jpg1000045940.jpg1000045941.jpg1000045942.jpg1000045943.jpg1000045943.jpg
1000045944.jpg1000045945.jpg1000045946.jpg1000045947.jpg1000045948.jpg1000045949.jpg1000045950.jpg
1000045950.jpg1000045951.jpg1000045952.jpg1000045953.jpg1000045955.jpg1000046002.jpg1000046004.jpg
1000046009.jpg1000046010.jpg1000032497.jpg1000032496.jpg1000045941.jpg1000045938.jpg1000045939.jpg
📌 N986B, N985F, N981B, N980F, G980F, G981B, G985F, G986B, G988B Modellerini destekler.
📌 S22 Ultra S908B tabanlıdır.
📌 OneUI 6.1.1 sürümüne sahiptir.
📌 SELinux zorunlu olarak etkinleştirilmiştir.
📌 Sınırsız Google Fotoğraflar depolama alanı sunar.
📌 Dahili Play Integrity (güçlü) desteği bulunur.
📌 Otomatik ROM güncellemeleri yapılır.
📌 Otomatik Play Integrity güncellemeleri yapılır.
📌 Tamamen işlevsel kamera (Note 20 temel modelinde 64MP dahil).
📌 Galaxy AI tamamen çalışır durumdadır.
📌 Kilitli önyükleyici sahte olarak gösterilir.
📌 Önyükleme ve vbmeta hash sahte olarak gösterilerek "Anormal önyükleme durumu" algılaması atlatılır.
📌 Google Analytics ve izleme sistemleri kaldırılmıştır.
📌 Ciddi şekilde gereksiz uygulamalardan arındırılmıştır.
📌 Knox yamalanmıştır.
📌 Knox kaldırılmıştır.
📌 Önbelleğe alınmış uygulama dondurucu mevcuttur.
📌 "Flag Secure" devre dışı bırakılmıştır.
📌 Çağrı kaydetme özelliği etkinleştirilmiştir.
📌 Uzaktan yardım seçenekleri mevcuttur.
📌 Expert RAW desteği bulunmaktadır.
📌 Sahte şifreleme kullanılır.
📌 Uyarlanabilir yenileme hızı mevcuttur.
📌 Çinli Akıllı Yönetici uygulaması eklenmiştir.
📌 Çinli Paket Yöneticisi eklenmiştir.
📌 Fuse depolama geçişi mevcuttur.
📌 EroFS bölümleri kullanılır.
📌 Şarj atlatma özelliği mevcuttur.
📌 Varsayılan olarak AdGuard DNS kullanılır.
📌 ADB önyükleme sırasında etkinleştirilmiştir.
📌 Pil ömrünü iyileştirmek için birçok çekirdek, CPU ve GPU optimizasyonu yapılmıştır.
📌 Önyükleme animasyonunu değiştirme aracı mevcuttur.
📌 Önerilen ROOT modlarını indirip güncelleme aracı mevcuttur.
📌 Daha ayrıntılı pil bilgileri sunar.
📌 Snapchat kamerası çalışır durumdadır.
📌 Telefon hakkında bölümü daha detaylıdır.
📌 Özel zil sesi ekleme seçeneği mevcuttur.
📌 Varsayılan olarak KSU Next dahildir.

1000045824.jpg

:xxxdepo: Nasıl Yüklenir ?
:xxxdow: 1. Önyükleyicinizin kilidini açın

- Ayarlar -> Telefon hakkında bölümüne gidin ve derleme numaranızı bulun.
- "Artık bir geliştiricisiniz" ifadesini görene kadar derleme numaranıza 6 kez dokunun.
- Geliştirici seçeneklerine gidin > OEM kilit açmayı etkinleştirin.
- Telefonunuzu kapatın
- Vol + & Vol - tuşlarını basılı tutun ve USB-C Kablosunu bağlayın
- Cihaz İNDİRME MODUNDA önyüklenecektir.
- Önyükleyicinin kilidini açmak için ses yükseltme tuşuna uzun basın.
(Bu, verilerinizi silecek ve cihazınızı otomatik olarak yeniden başlatacaktır!)
- Yeniden Başlatma işleminden sonra Bootloader'ın kilidi açılır.

1000045827.png

:xxxönemli: Not: Eğer kafanız karışırsa aşağıdaki Adımları takip ederek Bootloader Kilitinizi Açabilirsiniz.
  1. Ayarlar > Telefon hakkında bölümüne gidin ve Yapı numarasını bulun.
  2. Yapı numarasına 6 kez dokunun, "Artık bir geliştiricisiniz!" mesajını görene kadar devam edin.
  3. Geliştirici seçeneklerine girin ve OEM kilidini açma seçeneğini etkinleştirin.
  4. Telefonunuzu kapatın.
  5. Ses Açma (Vol +) & Ses Kısma (Vol -) tuşlarına basılı tutarak USB-C kablosunu bağlayın.
  6. Cihazınız İNDİRME MODU (DOWNLOAD MODE)'nda açılacaktır.
  7. Bootloader'ı açmak için Ses Açma (Vol +) tuşuna uzun basın.(Bu işlem verilerinizi silecek ve cihazınız otomatik olarak yeniden başlatılacaktır!)
  8. Yeniden başlatma tamamlandıktan sonra Bootloader açılmış olacaktır.
:xxxdow: 2. Odin Adımları
Odin Uygulamasını Açın, AP'de VulcanV3.tar'ı seçin ve BL'de Odin Paketini seçin. Bunun için cihazlarınızın uygun Odin paketini aşağıdan indirin. Odin den işlemi başlattıp cihazın yeniden başlatın. Sonrasında aşağıda verdiğim resimlerde olduğu seçenekler çıkacak ve reset atmayı seçiniz.

VulCan Rom Kurulum

1. İndirme Moduna (Download Mode) Girin
    • Cihazınızı kapatın.
    • Ses Açma (Vol +) ve Ses Kısma (Vol -) tuşlarına aynı anda basılı tutun ve ardından cihazınızı bir bilgisayara bağlayın.
    • Ses Açma (Vol +) tuşuna basarak onaylayın.
  2. ODIN'i İndirin
    • VulcanV3.tar dosyasını AP kısmına yerleştirin.
    • Cihazınıza uygun ODIN paketini BL kısmına yerleştirin.
  3. Cihazın Recovery Moduna Yeniden Başlamasını Bekleyin
    • TWRP’ye girdikten sonra Format seçeneğini seçtiğinizden emin olun (Ses Açma - Vol +).
  4. Hepsi bu kadar! VulcanROM V3’e hoş geldiniz!
:xxxönemli: Not: VulCan V1 - VulCan V2'den veya farklı bir ROM'dan geliyorsa format seçeneğini seçtiğinizden emin olun. Temiz Kurulum her zaman en iyi sonucu getirdiğini unutmayın. Eğer eksiksiz ve doğru dosyaları yüklerseniz kurulum sorunsuz olur.
Zaten Kurulum Sonrasında TWRP de sizden format Almanızı isteyecek. Bu adımı atlamayı unutmayın.

1000045825.jpg

:xxxzip: Odin Paket Yama Dosyaları

Merhaba hocam bende note 20 sm n980f bulunmakta önceden imei atılmış lakin imei calismiyor imei status ng durumunda bu romu kurabilir miyim ve ayrıca diğer sorum güvenlik seviyeleri oluyor romlarda ve benim cihazın seviyesi B seviyesinde bu bir sorun oluşturur mu

• Beğen
Tepkiler: CaN
Merhaba hocam bende note 20 sm n980f bulunmakta önceden imei atılmış lakin imei calismiyor imei status ng durumunda bu romu kurabilir miyim ve ayrıca diğer sorum güvenlik seviyeleri oluyor romlarda ve benim cihazın seviyesi B seviyesinde bu bir sorun oluşturur mu
Ben orjinal Samsung Galaxy Note 20 Ultra Kullanıyorum. Sizin dediğiniz B Seviyesi ne olduğunu anlamadım.

Stok romlarda bulunan u1 u2 güvenlik seviyeleri bulunuyor bu seviyelerden dolayı rom yüklerken bir alt sürüme düşürme gibi işlemler yapılamaz oluyor bu romda o tarz bir durum var mı merak ettim

• Beğen
Tepkiler: CaN
Stok romlarda bulunan u1 u2 güvenlik seviyeleri bulunuyor bu seviyelerden dolayı rom yüklerken bir alt sürüme düşürme gibi işlemler yapılamaz oluyor bu romda o tarz bir durum var mı merak ettim
Valla ben bir kaç kez Android 14 Sürümü olan Noble V2 den tekrar Android 13 Sürümü Stok Rom a dönüş yaptım sorun olmadı.

Etiketler
samsung android 14 rom samsung galaxy note 20 serisi rom samsung galaxy oneui 6.1.1 rom samsung galaxy s20 serisi rom vulcan rom indir vulcan v3 rom
Üst Alt