Nasıl Yapılır? Samsung Mesajları Google Mesajlarına Nasıl Aktarılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 534

CaN

admin
Web sitesi
www.tkbilgin.com
1000122846.jpg

Aynı Telefonda Samsung Mesajlarından Google Mesajlarına Nasıl Geçilir​

Samsung telefonunuzda Google Mesajlar uygulamasına geçmek istiyorsanız , tek yapmanız gereken uygulamayı yüklemek ve varsayılan mesajlaşma uygulamanız olarak ayarlamak. Metin mesajlarınız otomatik olarak Mesajlar uygulamasında görünecektir. İşte nasıl yapacağınız.

Adım 1: Samsung telefonunuza Google Mesajlar uygulamasını indirin ve açın.

Adım 2: Varsayılan SMS uygulamasını ayarla öğesine dokunun ve Google Mesajlar uygulamasını seçin. Ardından Varsayılan olarak ayarla öğesine dokunun.

1000122850.png

Farklı Telefonda Samsung Mesajlarından Google Mesajlarına Nasıl Geçilir​

Mesajlarınızı bir Samsung telefondan Google'ın Mesajlar uygulamasını çalıştıran yeni bir cihaza aktarmak istiyorsanız , işlem biraz farklıdır. SMS'leri Samsung telefonunuzdan dışa aktarmak ve ardından yeni telefonunuza aktarmak için üçüncü taraf bir uygulama kullanmanız gerekir. İşte nasıl yapacağınız.

Adım 1: Samsung telefonunuza SMS Yedekleme ve Geri Yükleme uygulamasını indirin ve açın.

Adım 2: Uygulamaya gerekli izinleri verin ve Yedeklemeyi ayarla butonuna dokunun.

Adım 3: Mesajlar'ın yanındaki geçişleri etkinleştirin. Ardından İleri'ye basın.

Adım 4: Mesajları yedeklemek istediğiniz bulut hizmetinin (Google Drive, Dropbox veya OneDrive) yanındaki geçiş düğmesini etkinleştirin. Ardından İleri'ye tıklayın.

Adım 5: Yedeklemeyi yalnızca bir kez dışa ve içe aktaracağınız için, Tekrarlayan yedeklemeleri planla seçeneğini devre dışı bırakın. Ardından, Şimdi yedekle öğesine dokunun.

1749485190678.png1749485199946.png1749485209808.png

Adım 6: Yeni telefonunuzda SMS Backup & Restore uygulamasını yükleyin ve açın. Sol üst köşedeki menü simgesine dokunun ve Restore'u seçin .

Adım 7: Mesajlarınızı yedeklediğiniz hesabı seçin ve o hesapta oturum açın.

1000122852.png

Giriş yaptıktan sonra uygulama tüm mesajları geri yükleyecek ve bunları Google Mesajlar'da görüntüleyebilmeniz gerekir.

Eline sağlık dostum

• Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler Etiketler
google mesajlar nasıl aktarılır samsung mesajlar samsung mesajlar google mesajlarına aktarım
Geri
Üst Alt