Yardım Samsung N-985F Yükleme Hk. - ExtremeROM Yükleme Yardım

Bu odin uygulaması ile denermisin hocam.
konu açılmışken ben de daha ilk adımda takılıyorum.samfw den SM-N985F_TUR_N985FXXSFHXL2_fac adlı dosyayı indirdim.odinle kurdum.olmadı.bu sefer SM-N985F_XID_N985FXXSFHXL1_fac adlı dosyayı indirdim.kurdum.gene fail hatası aldım.resmi aşağı koydum.Bootloader (OEM) Kilidi açık bu arada.en son vulcan 3.0 romdaydım.

Ekli dosyalar

odinpack dosyasını basarılı şekilde attım ama bu seferde telefon hiçbir sekilde açılmaz hale geldi.ses kıs ses ac ve power tuslarına bastıgımda alttaki resim çıkıyor telefon kapanıyor.ses ac ve kıs tuslarına basıp kabloyu pc ye bagladıgımda download menusu gelmiyor.

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    6.6 KB · Görüntüleme: 1
Can Hocam: Siz bu Stock rom u nerden indirdiniz? Bize açıklayıcı olursanız Memnun olurum. Samfw'den indirdiğim son sürümle bu sürümle aynı değil. Biz acaba yanlışmi indiriyoruz...
Aşağıdaki adresten indirebilirsin hocam. Ben Endonezya Stok Rom Kullanıyorum
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Valla hocam hersey doğru olmuş olsa bile olmamsı için bi sebep var bi yanlışlık var. Bir verde anladığınız yada gözünüz den kaçan birsey var muhakkak.

Driverler
Windows
USB Kablosu
Cihaz Ayarları
Sürücü izinleri
Gerekli Dosyalar
Bootloader Kilidi OEM

Bunlar varsa zaten yüklenmemesi için bi sebep yok. Cihaz marka model uyumluluğu da tamam sa ve son Stok Rom yüklü ise hersey tamam sanki bi eksik var gibi hocam.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar. Lütfen bana Bi yardım. Bir üst rom'dan alt roma nasıl geçiş yapabilirim. Çok önemli yardımcı olursanız çok memnun olurum.Lütfen...

• Beğen
Tepkiler: CaN
Arkadaşlar. Lütfen bana Bi yardım. Bir üst rom'dan alt roma nasıl geçiş yapabilirim. Çok önemli yardımcı olursanız çok memnun olurum.Lütfen...
Odin ile Stok Rom Yükleyerek Geçebilirsiniz hocam. Ben daha önce bu şekilde geçiş yaptım.

Etiketler Etiketler
rom kurulum yardım samsung note 20 ultra rom kurulum çözüm
Geri
Üst Alt