Nasıl Yapılır? Snapchat Anıları Android ve iPhone'da Yüklenmiyor Sorunu Nasıl Düzeltilir - Android / IOS

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 51
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Top-Ways-to-Fix-Snapchat-Memories-Not-Loading-on-Android-and-iPhone_4d470f76dc99e18ad75087b1b...webp

Temel Düzeltmeleri Deneyin​

• Snapchat'in kapalı olup olmadığını kontrol edin: İnternet bağlantısı çalışıyor gibi görünüyorsa, Snapchat sunucularının çalışır durumda olduğundan emin olun. Bunun için
    Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
    gibi üçüncü taraf bir araç kullanın .
  • Uygulamayı güncelleyin: Güncel olmayan bir Snapchat uygulaması da sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, Snapchat uygulamasını
    veya
    güncellemeniz iyi bir fikirdir .

1. Düzeltme : Oturumu Kapatın ve Oturum Açın​

Yapmanız gereken bir diğer şey de Snapchat hesabınızdan çıkış yapıp tekrar oturum açmaktır. Bu, Snapchat uygulamasının sunucularıyla yeniden bağlantı kurmasını sağlayacak ve bu da sorunu çözebilir. İşte nasıl yapacağınız.

Adım 1: Sol üst köşedeki profil simgesine dokunun > sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunun.
1760196708338.webp
Adım 2: Sayfanın en altına gidin > Oturumu Kapat'a dokunun > onaylamak için tekrar Oturumu Kapat'ı seçin > uygulamayı yeniden başlatın > şimdi snap gönderip gönderemeyeceğinizi görmek için tekrar oturum açın.

1760196738024.webp

2. Düzeltme : Snapchat Uygulama Önbelleğini Temizleyin​

Snapchat'e anılar, filtreler, çıkartmalar, hikayeler vb. yüklediğinizde, bu veriler telefonunuzun yerel depolama alanında önbellek olarak depolanır. Bu, Snapchat'in sunucudan aynı içeriği tekrar tekrar indirmesini önlemeye yardımcı olur. Telefonunuzdaki bu önbellek verilerine erişilemez veya bozulursa, Snapchat uygulaması anıları yükleyemeyebilir. Bu sorunu düzeltmek için Android veya iPhone'unuzdaki Snapchat uygulama önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Adım 1: Snapchat ayarlar menüsünü açın.

Adım 2: Hesap Eylemleri'ne gidin ve Önbelleği Temizle'ye dokunun. İstendiğinde Devam'ı seçin.

1760196757127.webp

Etiketler Etiketler
snapchat anı sorunu çözümü snapchat anı yükleme hatası snapchat anılar açılmıyor snapchat anıları yüklenmiyor snapchat fotoğraflar görünmüyor
Geri
Üst Alt