Haber SON DAKİKA HABERİ: İsrail'den İran'a misilleme: Tahran'da peş peşe patlamalar oldu

SON DAKİKA HABERİ: İsrail'den İran'a misilleme: Tahran'da peş peşe patlamalar oldu

SON DAKİKA HABERİ: İsrail ordusu İran'daki askeri bölgelere nokta atışı saldırılar düzenlendiğini açıkladı. İran medyasına göre, Tahran ve Kerec şehrinde en az 10 patlama meydana geldi. Tahran'daki patlamalarla eş zamanlı olarak Suriye'nin başkenti Şam ve Humus ilinde de patlamalar meydana geldiği bildirildi.

haberi! İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Tahran'da güçlü patlama sesleri duyulduğunu bildirdi. İran devlet televizyonu da başkent Tahran'daki patlama haberlerini doğruladı. İSRAİL'DEN MİSİLLEME AÇIKLAMASI

İsrail ordusu İran'daki askeri bölgelere nokta atışı saldırılar düzenlendiğini açıkladı. İsrail ordu sözcüsü, "İran'daki rejimin son dönemde İsrail'e yönelik saldırılarına cevap olarak askeri noktaları hedef alınıyor" ifadelerini kullandı.

SURİYE'DE EŞ ZAMANLI PATLAMALAR

İran'ın başkenti Tahran'daki patlamalarla eş zamanlı olarak Suriye'nin başkenti Şam ve Humus ilinde de patlamalar meydana geldiği bildirildi.

Suriye'deki rejimin ajansı SANA'nın haberinde, Şam yakınlarında patlama seslerinin duyulduğu belirtildi. Rejime yakın sosyal medya hesaplarına göre, Humus'ta da patlama sesleri duyuldu. Şam ve Humus'ta Hizbullah ile İran destekli gruplar yoğun varlık gösteriyor.
 
Üst Alt