Haber Taklit ve tağşiş yapan firmalar listesi 2024: Hangi firmalarda sahte ürünler çıktı? (Tarım ve Orman Bakanlığı tağşiş listesi güncellendi)

Taklit ve tağşiş yapan firmalar listesi 2024: Hangi firmalarda sahte ürünler çıktı? (Tarım ve Orman Bakanlığı tağşiş listesi güncellendi)

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek sahte gıdalar listesi güncellendi. 16 Ekim tarihli yayımlanan yeni listeye göre birçok zeytinyağı firmasında tağşiş ürünlere rastlandı. Peki, taklit ve tağşiş yapan firmalar hangileri? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni liste.

2bCc_c0B60a2t3-glGRhCQ.jpg

Hangi firmaların taklit ve tağşiş yaptığı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın laboratuvar testleri sonucunda tespit edilmeye devam ediyor. Yeni sahte gıdaların üreticileri bakanlık tarafından ifşa edilmeye başlandı. Söz konusu sahte ürünler listesi "güvenilirgida.tarimorman.gov.tr" adresinde kamuoyuyla paylaşıldı.
DXVdc2Aq-ka9LNxgP9gZzA.jpg

Bu kapsamda, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş birçok farklı firma tespit edildi. İşte bakanlık tarafından paylaşılan liste; TAKLİT VE TAĞŞİŞ LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN
Xi6DICcBTEmfi7jNvg35AA.jpg

hJ37OAF8bECT5o1EzDdECw.jpg

Ulxh1iDV8E6CYXxKyGz2rg.jpg

T7MrLJ6IUUSy5Stx2RNvqQ.jpg

6pa7THAM70Kb-hyi1ABE6g.jpg

FSfAffxCckGLHItbipc5iQ.jpg

aaS3mYA6WUCctyNso9HoGA.jpg

N4Klcdc4SU20hEFBRBioLQ.jpg

2eLkuIP9fEWTdyr98INv3g.jpg

QT7ypC4jEkeLGtrE8CeT3g.jpg

 
Üst Alt