Haber Togg çekiliş saati belli oldu: Kura çekilişi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? (Asil ve yedek isimler belli olacak)

Togg çekiliş saati belli oldu: Kura çekilişi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? (Asil ve yedek isimler belli olacak)

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş 29 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi. 20 bin TOGG T10X modelinin sipariş hakkı kazanan asil ve yedek talihlilerinin belirlendiği çekilişin sonuçları TOGG'un resmi adresinden paylaşıldı. Çekilişte ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek listed belirlendi.

s3Xbq2vWx02XLezRvEIttA.jpg

Togg ön siparişi ardından kura heyecanı yaşandı. 16-27 Mart'ta Trumore uygulamasından ve TOGG web sitesi üzerinden ön sipariş sürecine katılmaya hak kazanan 177 bin 467 kişi arasında kura çekilişi yapıldı. Bu yıl teslim edilecek 20 bin araç için düzenlenen büyük çekiliş, 29 Mart Çarşamba günü canlı yayında gerçekleştirildi.
sxCvHPd9hkG_AzZFG5FN_A.jpg

Çekiliş sonuçları 29 Mart Çaramba günü saat 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden açıklandı. Resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada; "T10X için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi adresinde ve Trumore uygulamasında yayında." denildi. Kura sonuçları için tıklayın.
C8us6kF0RESf16-BWj4-9A.jpg

Togg ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturuldu.2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek.
DZQELb21aUeOVYYdCfINww.jpg

Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek. Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.
zIudPoW_4EyKXq9tNvemaw.jpg

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri (60 bin) ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.
 
Üst Alt