Haber Trump'ın "göçmenler evcil hayvanları yiyor iddiası sosyal medyayı salladı: Yüzlerce yapay zeka görseli paylaşıldı

Trump'ın

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) eski başkanı ve önümüzdeki seçimler için Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, göçmenlerin evcil hayvan yediğine ilişkin iddialarını bir kez daha dile getirdi. Yetkililer, "evcil hayvanların zarar gördüğüne dair güvenilir bir rapor olmadığını" belirtse de, sosyal medyada olayla ilgili çok sayıda yapay zeka ile hazırlanmış Trump ve evcil hayvan görseli paylaşıldı.

FHSN76vELU-K3Ubk0CmpZA.jpg

Amerika Birleşik Devletleri'nde Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump ve Demokrat aday Kamala Harris, dün ilk televizyon tartışmasında karşı karşıya geldi.
xwvRShxLtkuQ5HKmgC6GfQ.jpg

Demokrat aday Harris’e göçmenlik konusunda sert eleştiriler yönelten Trump, ilk olarak sosyal medyada göçmenlerin evcil hayvan yediğine ilişkin iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. Trump, “Springfield’da köpekleri yiyorlar. Ülkemize giren insanlar, kedileri yiyor. Burada yaşayan insanların evcil hayvanlarını yiyorlar” diye konuştu.
RiVPjjtF_UmiKsIikjY3jw.jpg

Yetkililer, "evcil hayvanların zarar gördüğüne dair güvenilir bir rapor olmadığını" belirtse de, Trump'ın sözleri kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları #PetsForTrump hashtag'i ile yüzlerce görsel paylaştı.
xWv6ejC9H0-_jN-1Zv1i1g.jpg

Gc3OiMIUkkibbyFFcCuDfg.jpg

7olTIEEh50u2N3jF6udSSQ.jpg

r9QWcLuHZEWHGnP5ZMRfVg.jpg

lKqIBJe-sUaMkspojvRWxw.jpg

SmOAdcojrUOdTlRrU0hK8A.jpg

8nV4mjGNV02jn0PlunzRGg.jpg

IwIkDFJ0jkKzyKWFn45www.jpg

74WbiRMlfUikNimNPMub2w.jpg

VDGUtUgSZ0WbVNpvKrgQww.jpg

GulfKZ5yIEWLIynU--iMnw.jpg

 
Üst Alt