Haber Türkiye-İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları olimpiyatlarda zafer için parkede

Türkiye-İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları olimpiyatlarda zafer için parkede

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları C Grubu 3. maçında yarın İtalya ile heyecan dolu bir mücadeleye çıkacak. Paris 2024 Olimpiyatları'nda oynadığı ilk 2 maçı kazanan Filenin Sultanları, çeyrek finale gitmeye garantilemişti. Filenin Sultanları son maçta da kazanmak ve madalyaya emin adımlarla yürümek istiyor. Peki, Türkiye-İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

B8HJfNv68UivMMkLtYrtbw.jpg

Türkiye'nin İtalya ile oynacağı voleybol maçı öncesinde heyecanlı bekleyiş başladı. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları C Grubu 3. maçında İtalya ile kozlarını paylaşacak olan Filenin Sultanları, çeyrek final maçlarına moralli gitmek için İtalya karşısında galibiyet hedefliyor. Peki, Türkiye-İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
HV8PtjrgbkSnAfNgtSClrA.jpg

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki son maçını 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile oynayacak.Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, saat 10.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ve TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.
Dq5ANo1ofkmxL6VHhyn1Tw.jpg

Milliler, ilk maçında Hollanda'yı 2-0 geriden gelerek 3-2, ikinci müsabakasında da Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenmeyi başardı.
Xf2blXv3IUG8lVmO6AUM5Q.jpg

Oyunlarda çeyrek finale yükselmeyi garantileyen ay-yıldızlılar, İtalya karşısında grup liderliği için mücadele edecek.
 
Üst Alt