Duyuru VulCan Rom V3 Hakkında Gelişmeler

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 617
20250101_145559.png

:xxxönemli: VulCan Rom V3 Hakkında Gelişmeler

Merhaba Arkadaşlar Umarım hepiniz iyisinizdir. Son güncellememden bu yana biraz zaman geçti, bu yüzden başka bir ilerleme güncellemesi yapmak için mükemmel bir zaman olduğunu düşündüm.

İşte Vulcan V3'teki en önemli değişiklikler

1- Vulcan V2'de Güncellemeleri hantal, yavaştı ve güncelleme ekranında kalmam zordu. Bu nedenle, Vulcan V3'te çok daha güvenilir, düzenli olarak güncellenen ve Vulcan V2'den çok daha fazla mod içeren yepyeni bir güncelleyici uygulamanız olacak.

2- Devre dışı bırakılmış stok uygulamalarını, bildirimleri, dilleri ve çok daha fazlasını kolayca yüklemenize olanak tanıyacak.

3- Telefonlardan mümkün olduğunca fazla pil ömrü elde etmeye gerçekten çalıştım. S20 ve Note 20 serileri eskiyor ve piller de öyle. Bunu sistem özelliklerini optimize ederek, Google ve Samsung analizlerini işletim sisteminden kaldırarak ve mümkün olduğunca çok sayıda gereksiz işlemi temizleyerek başardım. Çekirdek verimliliğini artırmak için çekirdek ayarlamaları uyguladım ve Exynos 990 ısınma sorunlarının ana suçlusu oldukları için birincil çekirdeklere çok hafif bir alt saat hızı uyguladım, ancak bu Vulcan Güncellemeleri'nde geri alınabilir olacak.

4- Çoğu bankacılık uygulaması Vulcan V2'de çalışsa da, tespitleri gizleme sürecini çok daha kolay hale getirmeye çalıştım. Play Integrity ve Google Photo Fix yöntemlerini değiştirdim, bu da güncelleme uygulaması aracılığıyla GMS parmak izi ve Keybox'a kolayca güncelleme sağlamamı sağladı. Ayrıca tespit sayısını da azalttı. Netflix model fix ekledim ve ayrıca birçok sorunu (veri boyutunun 2TB olması, sistemin yalnızca okunabilir olması gibi) düzeltecek olan SuSFS ile KSU Next'i uyguladım, ancak kernelSU'yu çok daha az tespit edilebilir hale getirdim. Son olarak, Emulond sayesinde, Vulcan ROM artık ADB durumunu gizlemeye çalışıyor.

Geriye ne kaldı?

1. ROM Yükleyicisini Oluştur
2. Çerçeve boyutlarını mükemmelleştir
3. Güncelleme uygulamasını mükemmelleştir

Çoğunuzun istediğinden daha uzun sürdüğünü biliyorum, ancak ana sürüm için olabildiğince çok hatayı azaltmayı hedefliyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler,
@Luphaestus

Herhangi bir özellik öneriniz varsa lütfen V3 sürümü yayınlanmadan önce @Luphaestus adresinden bize bildirin!

IMG_20250110_122725_175.jpgIMG_20250110_122725_395.jpgIMG_20250110_122724_974.jpgIMG_20250110_122724_839.jpgIMG_20250110_122724_994.jpgIMG_20250110_122724_932.jpgIMG_20250110_122724_858.jpgIMG_20250110_122725_237.jpg1000047348.jpg

Ne zaman çıkacak herhangi bir tarih belli mi

• Beğen
Tepkiler: CaN
Rom cok iyi fakat bankacilik uygulamarina yakalaniyor ve kullanamıyorum maalesef.. rotsuz kullanilamiyor mu ya da bankacilik uygulamarini kullanabilen var mi..

• Beğen
Rom cok iyi fakat bankacilik uygulamarina yakalaniyor ve kullanamıyorum maalesef.. rotsuz kullanilamiyor mu ya da bankacilik uygulamarini kullanabilen var mi..
Ziraatbankasın da sorun yok şuan hocam.

Ziraatbankasın da sorun yok şuan hocam.
Ziraat kullanmiyorum.. deniz ve is bankasi.. denize giriyor ama havale yaptirmiyor.. is bankasina girmeye cesaret edemedim v2 de direk tum islemleri subeye gidip actirana kadar kapatmisti.. vakif yakaliyor..is geregi bankacilik surekli kullanıyorum o yuzden problem yoksa rom süper

• Beğen
Ziraat kullanmiyorum.. deniz ve is bankasi.. denize giriyor ama havale yaptirmiyor.. is bankasina girmeye cesaret edemedim v2 de direk tum islemleri subeye gidip actirana kadar kapatmisti.. vakif yakaliyor..is geregi bankacilik surekli kullanıyorum o yuzden problem yoksa rom süper
Bunun ana sebebi banka uygulamalarına muazzam bu güncelleme geldi hersey ondan sonra oldu hocam. İşler iyice zorlaştı maalesef

Etiketler
samsung galaxy note 20 rom samsung galaxy note 20 ultra rom samsung galaxy s20 rom vulcan v3 rom download vulcan v3 rom indir vulcan v3 rom install
Üst Alt