Nasıl Yapılır? Windows Görev Çubuğunda İnternet Hızı Nasıl Gösterilir?

1000181255.jpg

Gerçek Zamanlı İzleme için Windows için İnternet Hız Ölçeri'ni indirin​

Windows'ta görev çubuğunda internet hızını göstermek için NetSpeedMonitor adlı özel bir uygulamayı indirmeniz gerekecektir.

Uygulama öncelikle Windows Vista, XP ve 7'de çalışmak üzere tasarlanmıştır. Ancak bu, Windows 8 ve üzeri sürümlerde çalışmayacağı anlamına gelmez. Ancak yükleyiciyi Uyumluluk modunda çalıştırmalısınız. Endişelenmeyin. Adımları ayrıntılı olarak belirttik. Takip edin.

Adım 1 : NetSpeedMonitor'u indirin .

Not : İki indirme seçeneği göreceksiniz: x86 ve x64. İlki 32-bit Windows sistemleri için, ikincisi ise 64-bit içindir. İstediğiniz seçeneğe tıklayın ve dosyayı bilgisayarınıza kaydedin.

1000181256.jpg

Adım 2 : Dosyayı indirdiğiniz klasöre gidin.

Windows 8'den düşük bir Windows sürümü kullanıyorsanız, kurulum normal şekilde başlamalıdır. Bundan yüksek herhangi bir şey işletim sisteminin desteklenmediğine dair bir hata verecektir. Endişelenmeyin. Bazı şeyleri ayarlamanın zamanı geldi.

Adım 3: Kurulum dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e gidin.

1000181259.jpg

Adım 3: Uyumluluk sekmesine tıklayın . Burada, Bu programı uyumluluk modunda çalıştır: seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin . Açılır menüde Windows'un önceki sürümü gösterilmelidir .

Adım 4 : Değişiklikleri kaydetmek için Uygula'ya ve ardından Tamam'a tıklayın.

1000181260.jpg

Adım 5
: Şimdi kurulum dosyasını çift tıklayarak kurulumu başlatın ve kurulum işlemi sırasında ekrandaki talimatları izleyin.

Programı kurduktan sonra etkinleştirmeniz gerekecektir.

Adım 6: Görev çubuğunuzda herhangi bir yere sağ tıklayın ve Araç Çubukları seçeneğine tıklayın . Burada NetSpeedMonitor'ı seçin .

1000181261.jpg

Etkinleştirdiğiniz anda görev çubuğunda yükleme ve indirme hızını göreceksiniz.

1000181262.jpg

Ekli dosyalar

• netspeedmonitor_2_5_4_0_x64_setup.zip
    2.5 MB · Görüntüleme: 0
Etiketler
görev çubuğunda i̇nternet hızı nasıl gösterilir netspeedmonitor indir windows görev çubuğunda i̇nternet hızı gösterme
Üst Alt