Haber Yerlerini kaptırmak istemediler: Eskişehir'de “kapalı gişe” ev yıkım çalışması

Yerlerini kaptırmak istemediler: Eskişehir'de “kapalı gişe” ev yıkım çalışması

Eskişehir'da Porsuk Bulvarı üzerindeki bir yapının yıkımı, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Bazı vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca yıkımı meraklı gözlerle takip etti.

Ih4K0tFMd0avEw9p3cWaGw.jpg

Eskişehir'de 19 Kasım'da elle yıkımı yapılan bir binada kısmi bir göçük meydana gelmiş, olayda 2 işçi yaralanmıştı. Göçük sonrası, Şair Fuzuli caddesi araç ve yaya trafiğine kapatılmış binada makinalar ile yıkım başlatılmıştı.
RwhXqGDlhECFTfc3hcXR6Q.jpg

Bölgede vatandaşların soğuk havaya rağmen adeta pür dikkat, makinanın yıkım çalışmasını izlemeye başladı.
oAlB1LRP2EKSNX9BpVS9kA.jpg

Özellikle emekli vatandaşların çalışmaları ilgiyle takip ettiği gözden kaçmadı.
BVWDtWkmW0ugKMhZLKFzxQ.jpg

Bazı vatandaşların yarım saat bazılarının ise çalışmalar başladığından beri makinayı izlediği, aralarında yıkım tekniklerini istişare ettikleri ve molalarda dahi yerlerini kaybetmemek için bulundukları noktayı terk etmedikleri görüldü.
io2cazhCREyOTZpmcwJwEw.jpg

Bir emekli vatandaş, “Gelip geçenler izliyor çalışmaları, ben de yarım saattir burada izliyorum. İnternetten buranın kısmen göçtüğüne dair haber dikkatimi çekti. Buraya geldim izliyorum. Emekli adamım geziyorum öyle, makinaları izliyoruz” diye konuştu.
iNMVecJoOUyMkyHPUgW3zw.jpg

Üst Alt