Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[/URL]
İsrail'in Gazze Şeridi'ne ve Lübnan'a saldırılarını sürdürmesi, İsveç'in başkenti Stockholm'de protesto edildi.
İsveç'te çok sayıda sivil toplum kuruluşunun çağrısıyla Odenplan Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi, İsrail'in Gazze'yi ve...
Irak Meclisi'nde yapılan cumhurbaşkanı seçimi hiçbir adayın yeterli oya ulaşamamasından dolayı ikinci tura kaldı.
Irak Meclisi'nde yapılan oylamada Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) adayı Nizar Amidi 208 oy alırken, Kürdistan Demokrat Partisi...
Garip açıklamalarıyla bilinen Uganda Savunma Kuvvetleri Komutanı Muhoozi Kainerugaba, Türkiye'den 1 milyar dolar istedi. Kontrolü iyice yitiren Kainerugaba, Türkiye'nin en güzel kadınını da eş olarak istediğini söyledi. Kainerugaba'nın...
Irak'ta meclis ülkenin yeni cumhurbaşkanını seçti. İkinci tura giden seçimde Nizar Amedi Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı oldu.
Meclisteki oylamada Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin adayı Nizar Amedi ikinci tur oylamada 329 sandalyeli mecliste 227 oy...
ABD ile İran arasında kritik görüşmelerin ilki Pakistan’ın başkenti İslamabad’da yapıldı. Beyaz Saray, ABD ve İran heyetlerinin Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yüz yüze ve doğrudan görüştüğünü doğruladı. Hürmüz Boğazı'nın görüşmelerde ciddi...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransız mevkidaşı Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Liderler...
İsrail ordusunun gece saatlerinden bu yana Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 14'e yükseldi.
İsrail ordusunun, Lübnan'a 2 Mart'ta başlattığı saldırılar devam ediyor.
Lübnan resmi ajansı NNA'ya göre...
Rusya ve Ukrayna arasında Paskalya Bayramı nedeniyle karşılıklı 175 esir askerin takas edildiği bildirildi.
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ukrayna'dan 175 Rus askerinin geri getirildiği belirtildi. Buna karşılık Ukrayna Silahlı...
Katar Eğitim ve Yükseköğretim Bakanlığı, akademik takvime uygun olarak ülkede yüz yüze eğitimin yeniden başlatılacağını duyurdu.
Katar Eğitim ve Yükseköğretim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada anaokulları, kreşler, devlet ve özel okullar...
Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’da planlanan bir saldırı girişiminin engellendiğini ve 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Suriye İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Dairesi ile Şam kırsalındaki İç...