Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kılavuzda, Android cihazınızın tam yedeğini oluşturma prosedürünü ayrıntılı olarak ele alacağız . Bu kılavuzu okuyun ve belirtilen uygulamaları hemen cihazınızda uygulayın.Android cihazların en iyi yanı açık kaynak kodlu olmasıdır. iOS...
Root atmadan sistem uygulamalarını kaldırabilmek gerçekten büyük avantaj olmuş. Özellikle Shizuku ve Canta kullanımının adım adım anlatılması yeni başlayanlar için çok faydalı. Gereksiz uygulamalardan kurtulup performans ve pil süresini artırmak...
HyperOS cihazlarda gereksiz sistem uygulamalarını kaldırma işlemi genelde riskli ve karışık anlatılıyor fakat rehber oldukça anlaşılır hazırlanmış. Özellikle ADB komutlarının adım adım açıklanması ve root gerektirmeden yapılabilmesi büyük avantaj...
Xiaomi, akıllı telefonlarını gereksiz uygulamalarla (bloatware olarak da bilinir) birlikte göndermesiyle ünlüdür. Bu tür uygulamalar sistem uygulaması olarak yüklendiğinden, uygulama ayarlarından kaldırılamazlar. Xiaomi, Redmi, Mi ve POCO...
Dokunmatik ekran sorunları için verilen gizli kod ve TSP/WACOM firmware güncelleme yöntemi gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle eski Samsung cihazlarda ekran tepkisini iyileştirmesi güzel bir detay. Anlatım sade ve uygulanabilir hazırlanmış...
One UI 8’de gereksiz animasyonları kapatma, RAM yönetimi ve pil optimizasyonu gibi ayarların detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle kasma ve performans düşüşü yaşayan Samsung kullanıcıları için uygulanabilir güzel taktikler...
İkinci el Samsung cihaz alırken böyle bir bilginin öğrenilebilmesi gerçekten çok önemli. Özellikle servis geçmişi ve parça değişim kontrolü kısmı oldukça faydalı olmuş. Gizli kod yönteminin detaylı anlatılması sayesinde kullanıcılar cihazın...
Samsung cihazlarda çıkan nem algılandı hatasının nedenlerini ve çözüm yollarını oldukça detaylı anlatmışsınız. Özellikle şarj portu temizliği ve yazılımsal çözümler kısmı çok faydalı olmuş. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar için gerçekten rehber...
Boot animation ve splash screen değiştirme işlemleri genelde karmaşık anlatılıyor ama rehber oldukça sade ve anlaşılır hazırlanmış. Özellikle repack ve fastboot flash adımlarının detaylı verilmesi büyük avantaj olmuş. Android cihazını...
Samsung cihazlara firmware yükleme süreci genelde karışık anlatılıyor ama bu rehber oldukça sade ve anlaşılır olmuş. Özellikle Patched Odin kullanımının detaylı anlatılması, hata alma riskini ciddi şekilde azaltıyor. Yeni başlayanlar için bile...