Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gazze'deki ablukayı kırmayı ve insani yardım ulaştırmayı amaçlayan Küresel Sumud Filosu yeniden İsrail'in hedefi oluyor.
Küresel Sumud Filosu Kriz Masası, Akdeniz’deki teknelerin etrafında 2 adet savaş gemisi görüldüğünü, İsrail ordusunun taciz...
İran ve ABD, Pakistan arabuluculuğunda olası anlaşma için temaslarda bulunurken ABD Başkanı Trump "İran anlaşma yapmak için can atıyor." dedi.
Körfez'de gerilim sürerken İran ve ABD arasında karşılıklı tehditler ve diplomatik çabalar sürüyor...
Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan Dara, "Eşim Türk. Türkçe öğreniyorum." dedi. Peki Dara'nın Türk eşi kim?
"HER HAFTA TÜRKÇE ÇALIŞIYORUM"
2026 Eurovision Şarkı Yarışması'nı “Bangaranga” adlı parçayla kazanan Bulgar şarkıcı Dara, yarışmadan...
Ukrayna, Rusya'nın başkenti Moskova'ya son bir yılın en büyük hava saldırısını düzenledi. Saldırıda en az 3 kişi öldü. Belgorod bölgesi de dronlarla hedef alındı, 1 kişi öldü yaralananlar oldu. Dronlar sivil yerleşim yerlerine isabet etti...
ABD'nin Idaho eyaletindeki Mountain Home Hava Üssü'nde gerçekleştirilen bir hava gösterisi sırasında ABD Donanması'na ait iki F/A-18 Super Hornet tipi savaş uçağı çarpıştı.
ABD'nin Idaho eyaletinde düzenlenen hava gösterisi sırasında korku dolu...
ABD Başkanı Trump, İran'a yönelik, "Hızlı bir şekilde hareket etseler iyi olacak. Aksi halde onlardan geriye kalan hiçbir şey olmayacak” dedi. İran'da ise camilerde ve meydanlarda halka silah eğitimi verildi.
ABD ve İran hattında belirsizlik...
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kavga ihbarına gittiği adreste silahla vurularak şehit olan polis memuru Emrah Koç'un memleketi Van'ın Çaldıran ilçesindeki evinin önünde bir grup çocukla birlikte vakit geçirip bilmece sorduğu görüntüler ortaya çıktı...
Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımına ilişkin başvuru tarihleri adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. Adalet Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilecek 15 bin personel için alımlar kısa bir zaman sonra başlayacak. 2026...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gösteri yapacak olan SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları, prova uçuşu gerçekleştirdi.
SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı...