Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
📸 Fotoğraf düzenleyenler için harika bir pratik bilgi olmuş!
Windows'un dahili Fotoğraflar uygulamasına gelen bu üretken silme (Generative Erase) özelliği, üçüncü parti yazılımlara olan ihtiyacı gerçekten bitiriyor. Fotoğraflardaki istenmeyen...
Bilmeniz gerekenler
Windows Fotoğraflar uygulamasında Generative Erase adı verilen yeni bir yapay zeka destekli görüntü düzenleme aracı bulunmaktadır.
Generative Erase ile kullanıcılar, yapay zekanın gücünden yararlanarak görüntülerini...
Bilmeniz gerekenler
Copilot'un GPT-4 modeli artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.
Copilot'ın Yaratıcı ve Hassas modları neredeyse tamamen GPT-4-Turbo modelini kullanırken, Dengeli mod yalnızca belirli durumlarda GPT-4-Turbo'yu...
🤖 Yapay zeka araçlarını kullananlar için ilaç gibi rehber!
Windows üzerinde GPT-4'ü ücretsiz kullanmak isteyen birçok kişi alternatif yollar arıyordu. Bu adım adım rehber sayesinde bütçe ayırmadan en güncel yapay zeka modeline erişebilmek harika...
🎮 Oyun dünyası için gerçekten heyecan verici bir gelişme!
Microsoft'un GDC'de duyurduğu Project Helix sistemi, Windows 11 ve Xbox ekosistemini birbirine hiç olmadığı kadar yaklaştıracak gibi duruyor. Bilgisayarların doğrudan bir Xbox konsolu gibi...
Bilmeniz gerekenler
Microsoft , 2026 Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda yeni nesil Xbox platformu olan Project Helix'i tanıttı .
Windows 11 için yeni bir Xbox Modu , Nisan 2026'dan itibaren PC'lere sunulmaya başlanacak.
Bu mod, konsollara...
💻 Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık!
Google Chrome'da aniden ortaya çıkan bu siyah veya beyaz ekran hatası, özellikle donanım hızlandırma ayarlarından ya da hatalı eklentilerden dolayı kullanıcıların kabusu olabiliyor. 2026 yılı için...
Google Chrome muhtemelen en güvenilir web tarayıcısıdır, ancak bazen baş ağrısı yaratabilir. Son zamanlarda Chrome kullanırken çok tatsız bir deneyim yaşadım; siyah bir ekran yükledi. Yeni bir sekmeye veya açık bir sekmeye geçtiğimde, sayfa...
Temel Çözümleri Deneyin
Messenger uygulamasını güncelleyin: Android veya iPhone'unuzda Facebook uygulamasının eski bir sürümünü kullanmak, Messenger uygulamasında "Bu medya artık kullanılamıyor" hatasına neden olabilir. Bu nedenle, Facebook...