Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Health ve Google Fit, fitness takibinin temellerini çözse de, her iki uygulama da birçok açıdan farklılık gösterir. Başlıca farkları anlamak ve ihtiyaçlarınıza uygun mükemmel fitness arkadaşını seçmek için ikisinin ayrıntılı...
Hem Samsung hem de Microsoft, sundukları ürünlerle üretkenlik alanını kovalıyor. Microsoft, Android'in açık doğasını kullanıyor ve Microsoft başlatıcısıyla mobil ve PC arasındaki boşluğu kapatmaya çalışıyor.
Samsung yakın zamanda One UI'yi...
Günümüzde akıllı telefonlar yalnızca arama ve mesajlarla ilgilenmek için kullanılan cihazlardan daha fazlasıdır. Neredeyse PC'lerle eşdeğerdirler. E-posta göndermekten elektronik tablonuzu oluşturmaya ve resimleri düzenlemeye kadar akıllı...
iOS ve Android'de Canlı Görünümler Nasıl Etkinleştirilir?
Çoğu durumda, Google Maps varsayılan olarak konumunuza ve kameranıza erişebilir. Live View'un çalışması için bu gereklidir çünkü Live View kameranızı kullanacaktır. Live View'u kullanmak...
Dizüstü Bilgisayar Pilinizi Aşırı Şarj Edebilir misiniz?
Her pil, sınırlı sayıda şarj ve deşarj döngüsünü sürdürebilir ve bu süreden sonra hızla yıpranmaya başlar.
Dünya çapında tüm yeni dizüstü bilgisayarlara güç sağlamak için iki tür pil...
Windows'ta Belleği Boşaltmak İçin Boş Bekleme Listesi Nasıl Kullanılır?
Empty Standby List, Windows'ta belleği boşaltmanıza olanak tanıyan küçük bir komut satırı uygulamasıdır. İndirin ve komut satırı kök yolunuza yapıştırın . Bu araç, özellikle...
SSD Model Numarası Nasıl Kontrol Edilir?
İlk ve bariz adım, bir SSD'niz olup olmadığını bulmaktır. Varsa, hangi üreticiden? Bunların hepsini zaten biliyorsanız, bu bölümü atlayın. Bilmiyorsanız, SSD'nizin model numarasını kolayca nasıl kontrol...
Farklı web sitelerinde sık sık parolalarınızı girmek zor olabilir, özellikle de karmaşık parolalar ve her oturum açma için farklı bir parola kullanıyorsanız. Ancak KeePassXC gibi parola yöneticileri burada devreye girer. Parolalarınızı yönetmek...
ExtremeROM'un durdurulmasının ardından, ExtremeXT'nin izniyle One UI 6.1.1'i Note 20 Ultra 4G & 5G, Note 20 4G & 5G, S20 Ultra 5G, S20+ 4G & 5G ve S20 4G & 5G modellerine başarıyla port etmiştir.
VulCan ROM V3'ün getirdiği başlıca yenilikler...
1. Yöntem : Hızlı Rapor
Adım 1: Çalıştır istemini açın (Win + R), wt yazın ve Windows Terminal'i açmak için Enter'a basın.
Adım 2: nslookup google.com yazın ve Enter'a basın.
Adım 3: Size Google.com'un IP adresini gösterecektir. Ancak bu...