Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi ve S20 cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş...
Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma...
VulCan V3 Rom OTA üzerinden yapılan ara güncellemeler ile ilgili bilgilendirmeleri sizlere buradan yapacağım arkadaşlar. Nasıl güncelleme yapacağınızı bilmiyorsanız sizlere bunu kısa yoldan tarif edeyim. Ayarlar 》Vulcan Updates 》Güncelleme...
1. Düzeltme Yöntemi : Gelen Aramalar için Bildirimleri Etkinleştirin
Android cihazınızda gelen arama bildirimlerini devre dışı bırakmış olabilirsiniz.
Adım 1: Ana ekranınızdaki Telefon uygulaması simgesine dokunup basılı tutun ve Uygulama...
Ön Düzeltmeler
Telefonu Yeniden Başlatın : Telefonunuzu yeniden başlatmak, sistemi yenileyerek birçok küçük sorunu çözebilir. Telefon yeniden başlatıldıktan sonra, Google Play Hizmetlerini tekrar güncellemeyi deneyin.
Depolamayı Kontrol Edin ...
Temel Düzeltmeler
Ağ bağlantısını kontrol edin: İnternet bağlantınız stabil değilse veya sorun yaşıyorsanız Play Store'a giriş yapamazsınız.
Cihazı yeniden başlatın: Soruna neden olan bir hata varsa, cihazınızı yeniden başlatmak sorunu çözmenize...
1. Yöntem : Play Store'u Kullanarak Google Play Hizmetlerini Güncelleyin
Google Play Hizmetlerini güncellemenin en kolay yollarından biri Google Play Store'dandır. Ancak, Google Play Store'da Play Hizmetlerini ararsanız, doğrudan...
Microsoft, mobil cihazlar için Office paketinin ücretsiz bir sürümünü sunuyor . Yine de birçok kullanıcı, daha fazla özellik sundukları için WPS Office gibi diğer ücretsiz alternatiflere yöneliyor. Diğer platformlarda bile WPS Office oldukça iyi...
iOS'ta WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir?
iOS'ta da WPS Office, dili değiştirmenize izin veren bir uygulama içi özellik içermez. Burada da sistem dilini değiştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu basit adımları izleyin:
Adım 1: iOS...