Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
📂 ROM’u direkt cihazın içine atıp yüklemek (dahili hafıza üzerinden)
ROM dosyasını telefonun dahili belleğine veya SD karta atarsın.
Recovery (TWRP, OrangeFox vb.) üzerinden “Install” menüsüne girip dosyayı seçerek flash edersin.
İşlem tamamen...
Bu romu direkt cihazın içine atıp yüklemekle adb sideload kullanarak yüklemenin tam olarak ne farkı var? Cihazımda Android 13 varken iyi çalışıyordu ardından 2.0'a geçip 1 2 hafta öyle kullandım. Sonra tekrar stok versiyona geri döndüm. 2.6.1'i...
Bir Nokia 6600 Kullanıcısının "Taş Devri'nden" Olduğunu Gösteren 33 Kanıt
* Telefonu cebinden çıkarırken, sanki Kılıçdaroğlu'nun ceketinden çıkardığı o meşhur soğan gibi bir ağırlık ve hacim hissedilir.
* Mesaj yazarken T9 sözlüğün azizliğine...
İnternet de bununla ilgili dosya bulabilirsiniz. Sebeke Pack buna benzer kelimeler ile arama yapın. Onu flahs edip kullabilirsiniz hocam. IMEI gitmediyse.
yok hocam sizlik bir durum yok,benim göze aldığım konu oldu,cihaz android 10 daydı,o şekild ekullanmak istemedim,şimdi android 13 de,şebeke sorununu giderirsem işimi görür ,saolun ilgilendiğiniz için
En baştan haberim olsaydı imei atıldığından muhtemelen DUR derdim yada siz söylediniz beni m dalgınlığıma geldi. Kesinlikle İMEİ Oynanmış cihazlara bir işlem yapılasını tavsiye etmem hocam. Şebeke için PACK Dosyaları oluyor onlar sayesinde...
Almanya romu denedim,sonuç değişmedi hocam,
bu arada bu kurcalamaların sonunda imei ler sağlam ama imei ng olmuş şebeke gitti,
autopatch li romlar denedim ama hepsi android 12,bendeki android 13 diye onlarıda yemiyor
cihazı android 12 yed...