Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Play Store'da doğru ülkeyi ayarlamak çok önemlidir çünkü Play Store'da göreceğiniz içeriği belirler. Play Store'daki bazı uygulamalar, oyunlar ve diğer veriler yalnızca belirli ülkelerle sınırlıdır. Bu gibi durumlarda, kullanıcılar Play Store...
Stok Android işletim sistemli telefonlar dışında , diğer tüm Android telefonların kendi temel uygulama setleri vardır. Samsung Galaxy telefonlarını örnek alalım. Samsung'un Galaxy akıllı telefonlar için bir sürü uygulaması var. Bunlar arasında...
Exewme rom 2.6.1 zaten KernelSU ile birlikte kurulu geliyor. Sizin buna bi işlem yapmanıza gerek yok. Kurulumda bir hata yapmadığınız sürece bir problem çıkmıyor. Bunu size daha öncede söyledim hocam.
Aşağıdaki .apk yükleyin, KernelSU...
Arkadaşlar, Extreme Rom 2.6.1 - yükledim. Fakat KarnelSu Next bir türlü root yapamiyorum işe yaramiyor. Nasıl root yapacam. Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler...
Samsung Galaxy telefonlar birçok önceden yüklenmiş uygulama içerir ve bazılarını nadiren kullanacaksınız. Bu önceden yüklenmiş uygulamalar arasında Telefon, Mesajlar, Kişiler, Samsung Tarayıcı vb. bulunur. Ancak bazı Samsung telefon kullanıcıları...
Temel Düzeltmeler
Hücresel şebekeyi kontrol edin: Telefonunuzda çalışan bir hücresel şebeke olduğundan emin olun. Bunu kontrol etmek için birkaç arama yapmayı deneyin.
SIM kartınızı çıkarın ve temizleyin: Samsung Galaxy telefonunuza takılı SIM...