Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android ve iOS'ta Telegram'da Grup Görüntülü Aramaları Yapın
Adım 1: Telegram Android uygulamanızın mevcut grubunu açın. Grup Bilgileri sayfasını açmak için grup adına dokunun. Sesli Sohbet başlatma gibi seçenekler gösterilecektir.
Adım 2: Sesli...
Wi-Fi Pil Ömrünü Nasıl Etkiler?
Telefonunuzun pil ömrü söz konusu olduğunda, birkaç faktör devreye girer. Ekran açık kalma süresi, arka plandaki uygulama kullanımı vb. Peki Wi-Fi telefonunuzun pil ömrünü etkiler mi? Bunun kesin bir cevabı yok...
Video Oluşturmak İçin Google Fotoğraflar'ı Kullanın
Video çekmek için iOS veya Android Google Fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz. Adımlar neredeyse aynı. Telefonunuzun depolama alanında depolanan medyayı kullanacaksınız. Size nasıl...
Temel Düzeltmeler
Google Play sunucusunu kontrol edin : Play Store hizmetinin kullanılabilirliğini doğrulamak için Google Play Durum Panosuna erişin.
Google Play Store'u zorla durdurun ve cihazı yeniden başlatın : Play Store simgesine uzun...
Google, Android Uygulama Paketlerini (AAB) yeni bir dosya biçimi olarak benimsemeye ve APK (Android Paket) biçimine veda etmeye hazırlanıyor. Ağustos 2021'den itibaren, bu yeni dosya biçimi standardı Play Store'a yüklenen uygulamalar için...
Temel Düzeltmeler
WhatsApp sunucu durumunu kontrol edin : Etkin bir WhatsApp servis kesintisini kontrol etmek için Downdetector'ı kullanın.
Beta sürümünden çıkıp kararlı bir sürüme geçin : WhatsApp Beta uygulamasındaki bir hata, PDF dosyalarını...
Samsung Telefonunuzda Akıllı Wi-Fi Kullanın
Akıllı Wi-Fi, Samsung Galaxy telefonlarında bulunan ve kapsama alanında olduğunuzda bilinen Wi-Fi ağlarına otomatik olarak bağlanan bir özelliktir. Bu özelliği kullanmak için Samsung cihazınızda...
Google Haritalar'a Birden Fazla Etiket Nasıl Eklenir?
Adım 1 : Haritalar'ı açın ve sol üst taraftaki Haritalar simgesine dokunun.
Eğer iş ve ev için etiketleriniz zaten varsa sağa kaydırın ve Daha Fazla'ya dokunun.
2. Adım: Adresi girmek...