Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Çözüm Yöntemi: Android Sürümünü Güncelleyin
İndirmeye çalıştığınız uygulama, Android işletim sisteminin eski bir sürümüyle uyumlu olmayabilir. Android cihazınızı kontrol edin ve en son sürüme güncelleyin.
Ayarlar > Cihaz Hakkında bölümüne...
Ben şuan 2.6.0 Sürümü kullanıyorum. Evet Rom da bazı hatalar var. Bunların en belirgini Ekran Videosu Çekme Problemi bu yüzden kurmadım ki zaten bunu da yapacaklar. Rom da kısa bir süre sonra ciddi bir güncelleme olacak diye tahmin ediyorum ve...
Rom da bulunan hatalar var. Ekran çözünürlük değerli sabit seçilmiyor. Bunun dışında ekran videosu çekilmiyor. Bunlar dışında gayet güzel bunların biran önce giderilmesi çok iyi olur.
1. Çözüm Yöntemi : Galeri Uygulamasını Kullanarak Fotoğraf Boyutunu Küçültme (Samsung)
Galaxy telefonlardaki varsayılan Galeri uygulamasını kullanarak medya dosyalarını düzenleyebilir, kolajlar oluşturabilir ve hatta boyutlarını...
Xiaomi yıllar içinde MIUI adında mükemmel bir Android arayüzü geliştirdi. Çoğunlukla iyi bir deneyim sunsa da, stok Android'in aksine bazı işlemleri gerçekleştirmek zaman zaman zor olabiliyor . Örneğin, MIUI'de depolama alanını temizlemek kolay...
Temel Çözümler:
Büyük dosyaları bul ve sil : Google'ın Dosyalar uygulamasını kullanarak telefonunuzdaki büyük dosyaları otomatik olarak algılayabilir ve silebilirsiniz.
Yayın uygulamalarından indirilenleri silin : Spotify'dan indirilen müzik...
Samsung Klavyesinde Panoyu Kullanma
Eğer Samsung Klavye varsayılan klavye uygulamanız ise, One UI'nin yerleşik panosunu kullanabilirsiniz. Pano özelliği önceden etkinleştirilmiş olarak gelir ve erişimi kolaylaştırır.
Samsung Klavyesinin Panosuna...
Bu Rom çok güzel bir kaç güncelleme sonra daha güzel olacak diye düşünüyorum. Yapımcılarını tebrik ederim. Ayrıca güzel anlatım ve temiz kurulum dosyaları içinde size de teşekkür ederim hocam.