Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu eğitimde, Samsung One UI 8 ve üzeri sürümlerde dosya aktarım modunu kullanma adımlarını inceleyeceğiz. Samsung'un One UI 8 ve One UI 8.5 sürümleri, USB dosya aktarımlarının çalışma şekli de dahil olmak üzere çeşitli güvenlik değişiklikleri...
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bu durum forumda bir iki yerde yazdığı için bu forumun yanısıra XDA dahil 4 ayrı yerden noble calabria nın 3 ayrı versiyonunu ve noble4.2 indirdim. Akabinde Duhan ve LineagOs23 indirdim. Her seferinde...
Merhaba bazen bu sorunlar oluyor öncelikle twrp üzerinden temizlik yap iyicene sdkart haric beli yerleri temizle tek solet var sonra telefonu yeniden başlat ve twrp geri gel sırayla diğer temizlik zip lerini kulan sonra twrp geri gel romu...
ADB ve Fastboot, Android meraklıları ve geliştiricileri için vazgeçilmez araçlardır, ancak bunları kullanmak genellikle karmaşık komutları ezberlemeyi gerektirir. QuickADB, komutları manuel olarak yazmanıza gerek kalmadan önemli ADB ve Fastboot...
Merhaba arkadaşlar,
Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
2. Samsung hesabını ve Google hesabını...
Şimdiye kadar Samloader, Windows, macOS, Linux ve Android için kullanılabilen tek platformlar arası Samsung yazılım indirme aracıydı. Python tabanlı bir betik olan Samloader'ın kurulumu ve kullanımı zordur. Eğer grafik arayüzü (GUI) olan...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...