Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
📌 Genel Bakış
PHP 8.4 ile birlikte gelen performans iyileştirmeleri (JIT optimizasyonları, daha iyi memory handling, async destek genişlemeleri) doğru eklenti seçimiyle birleştiğinde:
⚡ %20–40 daha hızlı sayfa yükleme
🧠 Daha düşük RAM tüketimi
🔐...
Cihazınızın açılış animasyonunu nasıl değiştirebileceğinize dair çok sayıda kılavuz bulunmasına rağmen , açılış animasyonundan hemen önce gelen ekranı, yani açılış ekranını değiştirmeye dair herhangi bir kılavuz bulamadım. Bu nedenle, bu...
Hemen hemen tüm üst düzey Samsung akıllı telefonlar IP68 derecesine sahiptir. Islak veya rutubetli bir şarj portu elektriğe temas ettiğinde kısa devreye, cihaza zarar vermeye ve kullanılamaz hale gelmesine neden olabilir. Samsung telefonlardaki...
İkinci el veya yenilenmiş bir Android telefon veya tablet almayı mı planlıyorsunuz? Parlak görünümüne aldanmayın; asıl önemli olan dış görünüşün kendisidir. Bir telefona para yatırmadan önce servis geçmişini kontrol etmelisiniz. Ne yazık ki...
Google Chrome muhtemelen en güvenilir web tarayıcısıdır, ancak bazen baş ağrısı yaratabilir. Son zamanlarda Chrome kullanırken çok tatsız bir deneyim yaşadım; siyah bir ekran yükledi. Yeni bir sekmeye veya açık bir sekmeye geçtiğimde, sayfa...
Samsung One UI 8, yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, geliştirilmiş bildirim sistemi, daha iyi gizlilik kontrolleri, yapay zeka destekli geliştirmeler, iyileştirilmiş üretkenlik araçları vb. dahil olmak üzere birçok yeni özellik ve...
One UI 7, Android'de mümkün olan en akıcı animasyon efektlerini getirdi. Ancak, One UI destekli Samsung telefonunuzun dokunmatik ekran tepkisi ve arayüz animasyonlarının beklentilerinizi karşılamadığını düşünüyorsanız, işleri düzeltecek küçük bir...
Ben bir süre 3.0.7 kullanıp 3.1.0 sürümüne geçtim fakat kullanmış olduğum cihazda Ekran Kaydı fonksiyonunu çok fazla kullandığım için geri 2.6.0 Sürümüne Geri dönmek zorunda kaldım. Bu Rom da Ekran Ayarları kısmında sıkıntılar var bu yüzden bazı...
Maalesef cihazların içinde Gerek Google tarafından gerek cihazın markasının mesela Samsung yada Xiaomi gibi markaya göre çok gereksiz uygulamalar olabiliyor. Bunlar cihazlardan veri toplarken ekstra şarj ve işlemci üzerinde yük oluşturuyor...